2777
2789

دیروز به خواهرشوهرم زنگ زدم عید تبریک گفتم.گفتم میخواستیم بیایم خونتون اما خوب خونه مامانتی.گفت فردابیاید منتظرم(یعنی امروز).شوهرم خونه مامانش بود 8شب بود زنگ زدم بیا بریم خونه خواهرت .گفت خواهرم اینجا خونه مامانمه.خیلییییییی ناراحت شدم گفتم مگه نمیدونست میخوایم بیام خونشون یعنی انقدر بی ارزشم بااینکه میدونست رفته؟شوهرم گفت خواهرم میگه از صبح منتظر بودم نیومدید دلم گرفت اومدم.

گفتم مگه خواهرت نمیدونه تا5عصر سرکاری؟خلاصه که خیلی خیلی ناراحتم .حالا بنظرتون حق دارم ؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم این رو به طور کلی میگم. هر جا میخوای بری یه ساعت رو به میزبان اعلام کن. مثلا بگو بین ۶ تا ۶.۳۰ میایم. اینجوری هم میزبان راحت‌تر میتونه برنامه ریزی کنه، هم کلاس و ارزش خودت بیشتر حفظ میشه.

چی بگم والا 

منم خواهر شوهرم بهم گفت فردا میایم خونتون ما هم کلی تدارک دیدیم و پختم بعد زنگ زدم بیاید دیگه کجایید گفت شوخی کردم وااااا جدی گرفتی 😕

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......

سلام. لینک زیر یک پرسشنامه آنلاین روانشناختی به منظور انجام یک پژوهش علمی در علوم پزشکی تهران است. پس از اتمام پاسخدهی، امکان استفاده از یک جلسه رایگان مشاوره روانشناختی به صورت آنلاین فراهم خواهد شد. لطفا وارد لينك زير شويد و پرسشنامه را پر كنيد. 

https://survey.porsline.ir/s/UoXEDVs