2777
2789

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن

♦️خوب بودن زیاد سخت نیس کافی ست مهربانی کنی ♦️زبانت ک نیش نداشته باشدو کسی را نرنجاندهمین خوبی ست♦️وقتی برای کسی خوبی بخواهی همین خوبی ست🔷️مهم نیست ک ادمها چگونه اند،مهم نیس جواب سلامت رامیدهند یانه        🔷️توسلام کن،سر ب سر دلشان بگذار،شیطنت کن، بخند ... همین خوبی ست.                                      ♦️ مهم اینست توخوب باشی                                    ♦️آن ها روزی دل شان برای خوبی هایت تنگ میشود...باور کن...🌹🤗             

با آرایشو ف.ی.ل.ت.ر باید باشه همیشه 

تجربه ثابت کرده هر چی به کتف تر باشی موفق تر خاهی شد در هر زمینه ای که باشه 😂                    این اسم لعنتی قرار بود یه چیز دیگه بشه ولی نشد😐      یخورده با همدیگه مهربون باشیم 💚💚 🙏                         وقتی توهین میکنید و تلاش میکنید که بیشعوری خودتون رو ثابت کنید و من بی جواب میزارمش نزارید پای درست بودن حرفتون 🙏💚                                                                    آرزوی قبولی توی کنکور رو دارم و هدیه اش هم کمک به بچه های بهزیستی هست 😍💐🌸😍

یعنی رنگش قشنگ نیست؟

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉
ب هر رنگ پوست و بدون ارایش نمیاد 

به نظرت طلاییش چی یعنی همون دکلره ساده فقط میخوام یه تیکه کوچولو از موهامو رنگ کنم

میدونی چیکار کن؟  رنگ اسپری بگیر هرموقع خواستی بزن خودت، بعدم برو حموم یا زیر اب بگیر پاک شه ...

جدی رفتم رنگم خریدم ها هی پشیمون میشم میگم میشم عتیقه دوران🤣