2777
2789
عنوان

برخوردم درست بود با خواهر شوهرم

667 بازدید | 22 پست

خانواده شوهر من اصلا اهل معاشرت نيستند: من و خواهر شوهرم هر دو خارج از كشور هستيم و هز در از در كشور دور از هم. شوهرم خيلي هميشه دوست داره احترام بزاره به خانوادش و من هميشه به حرفش گفت ميدادم و خانوادش رو تحويل ميگرفتم. همه خاتواده شوهرم سرد هستند و حتي با بچم هم تلفني حرف نميزنن. خواهر شوهرم تو يكسال گذشته هر وقت زنگ زده وقتي بوده كه شوهرم فكر كرده سر كار هست. وسط روز وسط هفته و هيچوقت تعطيلات اخر هفته زنگ نزده: به شوهرم گفتم البته يكبار ولي نه با دعوا. الان كه عيد هست ديروز بهش پيام دادم و عيد رو تبريك گفتم. شوهرم امروز گفت بزاريم اخر هفته با هم زنگ بزنيم به خواهرم كه من گفتم بهش من بهش تبريك گفتم و تو خودت زنگ بزن. مطمئن هستم كه شوهرم دوست داشته من تلفني حرف بزنم ولي واقعا از اين برخورد سود خانواده شوهرم خسته شدم و ميخوام مثل خودشون باشم. 

به نظرتون كار بدي كردم؟

قبلا هم با خانواده شوهرم صحبت كردم كه رابطشون كم هست و اونها باز هم سرد هستند و  بدجنس هستند و مخصوصا ميكنن اينكار رو. شما جاي من باشيد با اين ادم ها چطور برخورد ميكنيد ؟ ايا به شوهرتون به روش مياريد ؟

شوهرم همش طرف اونها رو ميگيره. ولي خودش ميدونه كه خواهرش اين مدت بمن زنگ نزده. حتي تا حالا با بچه هام هم حرف نزدن. حالم بهم ميخوره از ادمهاي بي عاطفه 

چیکارش داری اگه سرش توی کار زندگی خودش گیر میدی اگه زنگ بزنه میشه فضولی باز گیر میدی بزار راحت باشه انتظار هات بیار پایین بیخیال باش

ملت عشق از همه دین ها جداست عاشقان را ملت مذهب خداست......          گروه آبی💙💙 وزن ۶۵ حدف ۵۵                  
چیکارش داری اگه سرش توی کار زندگی خودش گیر میدی اگه زنگ بزنه میشه فضولی باز گیر میدی بزار راحت باشه ...

پس كار خودم هم درست هست كه فقط بيام بدم چون اونها هم فقط همين رو ميخوان . شوهرم ميخوان منم زنگ بزنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس كار خودم هم درست هست كه فقط بيام بدم چون اونها هم فقط همين رو ميخوان . شوهرم ميخوان منم زنگ بزنم

هر کاری که خودت راحتی انجام بده نه به حرف شوهرت باش نه به کار اونا ببین خودت چطوری راحتی حس آرامش داری

ملت عشق از همه دین ها جداست عاشقان را ملت مذهب خداست......          گروه آبی💙💙 وزن ۶۵ حدف ۵۵                  
به نظرم زنگ زدن فضولي نيست احترام هست. بالاخره سالي يكبار نبايد زنگ زد؟

کاش من شرایط تو رو داشتم اصلا برام مهم نبود اونا زنگ نمیزدن شوهرم میگفت زنگ بزن زنگ میزدم

هنوز با مادرشوهر ی جا زندگی نمیکنی بفهمی دخالت یعنی چی 

اذیت شدن یعنی چی

درمان لکنت زبان                                                                  خانوما درمان لکنت زبان خوردن تخم اردک و تخم بلدرچینه قدیمیا خوردن  تخم کفتر یاکبوتر را هم پیشنهاد دادن                 نگید خرافاته و تاثیر نداره که اینطور نیست.من خودم ۲سال با پسرم زجر کشیدم از این گفتار درمان به اون گفتار درمان .آخرش ارجاع دادن به روانپزشک و متخصص مغز و اعصاب.ولی توکل کردم به خدا و با دادن این ۳تا تخمی که گفتم بچم الان خدارو شکر لکنتش تقریبا به صفر رسیده😍

عزیزم، به نظر من اگر میدونی خصلتشون سردی هست، به دل نگیر و روند خودت رو ادامه بده. چون ذاتشون اینطوریه و قصد بدی ندارن.‌

اگر میدونی از روی بدجنسی هست تو هم سرد باش و زنگ نزن.

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی

ولی هیچوقت از سرد بودنشون گلایه نکن. 

‌کلا خانواده شوهر این حالتن که از یه چی گلایه کنی بدتر میکنن

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی
ولی هیچوقت از سرد بودنشون گلایه نکن.  ‌کلا خانواده شوهر این حالتن که از یه چی گلایه کنی بدتر م ...

متاسفانه من خيلي گلايه كردم قبلا و اشتباهم همين بود. اونها هم از اره موقع بدتر كردند. الان فقط به شوهرم زنگ ميزنه و حتي من خونه هستم گوشي رو بمن نميده. قبلا اخر هفته زنگ ميزد. شما هم جاي من بوديد پيام فقط ميداديد؟ شوهرم ميخواست با هم بهش زنگ بزنيم 

عزیزم، به نظر من اگر میدونی خصلتشون سردی هست، به دل نگیر و روند خودت رو ادامه بده. چون ذاتشون اینطور ...

بد جنس كه هستند خيلي. من يكبار بهش گفتم بچم ميگه تصويري كنيم و ميخواد شما رو ببينه و گفت من تصويري بلد نيستم. خيلي بهم برخورد چون خير سرش عمه هست : اصلا همشون همين هستند