خانواده شوهر من اصلا اهل معاشرت نيستند: من و خواهر شوهرم هر دو خارج از كشور هستيم و هز در از در كشور دور از هم. شوهرم خيلي هميشه دوست داره احترام بزاره به خانوادش و من هميشه به حرفش گفت ميدادم و خانوادش رو تحويل ميگرفتم. همه خاتواده شوهرم سرد هستند و حتي با بچم هم تلفني حرف نميزنن. خواهر شوهرم تو يكسال گذشته هر وقت زنگ زده وقتي بوده كه شوهرم فكر كرده سر كار هست. وسط روز وسط هفته و هيچوقت تعطيلات اخر هفته زنگ نزده: به شوهرم گفتم البته يكبار ولي نه با دعوا. الان كه عيد هست ديروز بهش پيام دادم و عيد رو تبريك گفتم. شوهرم امروز گفت بزاريم اخر هفته با هم زنگ بزنيم به خواهرم كه من گفتم بهش من بهش تبريك گفتم و تو خودت زنگ بزن. مطمئن هستم كه شوهرم دوست داشته من تلفني حرف بزنم ولي واقعا از اين برخورد سود خانواده شوهرم خسته شدم و ميخوام مثل خودشون باشم.
به نظرتون كار بدي كردم؟
قبلا هم با خانواده شوهرم صحبت كردم كه رابطشون كم هست و اونها باز هم سرد هستند و بدجنس هستند و مخصوصا ميكنن اينكار رو. شما جاي من باشيد با اين ادم ها چطور برخورد ميكنيد ؟ ايا به شوهرتون به روش مياريد ؟
شوهرم همش طرف اونها رو ميگيره. ولي خودش ميدونه كه خواهرش اين مدت بمن زنگ نزده. حتي تا حالا با بچه هام هم حرف نزدن. حالم بهم ميخوره از ادمهاي بي عاطفه