2777
2789
عنوان

ی لحظه

123 بازدید | 12 پست

سلام گوشی همسرم A21هستش بعد رمز الگو گذاشته بوده الان الگو یادش رفته اثر انگشت هم باز نمیکنه .... ازتون خواهش میکنم راهنمایی کنین چیکار کنم برده گوشی فروشی ریست کرده گوشی رو بعد الان دوباره همون الگو میاره که باید بزنی تا وارد صفحه گوشی بشی ایمیل هم  هر چقدر میزنم نمیاره میگه اشتباهه یا نادرست هست چیکار کنم تا از طریق ایمیل وارد صفحه گوشی بشیم اگه می‌خوایین عکسش و بفرستم ببینین تا چجوری درست کنم

میشه ی صلوات مهمونم کنی واسه سالم ب دنیا اومدن نی نیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببرین گوشی رو قفل شکن کنین ولی همه برنامه و عکس ها  وفیلم پاک میشن

قفل شکن کردیم نمیاره بالا ایمیل میخواد 

واسه شما چند ساعت طول کشید آخه ما خونه نیستیم جمکرانیم نمی‌دونیم ی ساعت درست شه ی روز طول بکشه

سلام

اون گزینه پایین ایمیل را فراموش کردم رو بزن مرتحل رو ادامه بده شاید بشه

درکل بعید میدونم بشه با این کارا بشه اگه باز نشه باید ریست کنین

میشه واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان و نابودی کرونا یه صلوات بفرستی؟🥺🥰                                                                                           اللّهمَّ صَل عَلے مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل ْفرَجَهُم🤲🏻

گزینه ایمیلتان را فراموش کرده اید بزن

_کوفت میقولی؟! من کیستم؟! از کجا امده ام؟!                                                  جواب سوال این است که من فرزند کوچک خانواده: مرض و زهرمار هستم از زبان شما در اوج عصبانیت تلفظ میشوم        مرض بابامه   زهرمار مامانمه