2777
2789

بچه هایی که منو میشناسن یا داستانو میدونن در جریانن

ما ورشکست شدیم 

ماشین و طلاهارو فروختیم 

من نیم کیلو طلا داشتم که همشو مامانم بهم داد یعنی حتی یه گوشواره از خانواده شوهر دستم نبوده 

حالا تو این چندسال ازدواج خورد خورد فروختیم موند ربع کیلوش

که اونم قبل عید فروختیم ۳۰۰ شد 

ماشینم با وام و کمک بابام خریدیم اما به اسم شوهرم بود که اونم فروخت پولشو انداخت تو ارز

لطفا هرکی این متن رو دید برای حاجتم دعا کنه 🙏🏻انرژی مثبتتون خیلی تاثیر داره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا نمیدونم پولاش چی شده سوخت شده من در جریان نیستم

ما دیروز دعوای بدی داشتیم من شوهرمو خونه راه ندادم و قصد طلاق دارم 

اینم انگار پول دستش نیست زنگ زده به مامانش که به دریا بگو پول بزنه برام برم حداقل خونه بگیرم تا مشخص میشه اوضاع 

پولا دست منه ولی هرچی دستمه مال طلاهای خودمه

مامانشم الان زنگ زد گفت براش جابجا کن گفتم خودتون بدین بهش به من چه گفت باباش دستش خالیه از دیشب تو خیابونه مگه تو زن نیستی این چه رفتاریه پول خودشه 

گفتم پول خودش تو ارزاشه بره بفروشه پولشو بگیره 

من یه کروش به کسی که زدتم نمیدم

فکر مهریه ام بکنید 

حالا نمیدونم پولاش چی شده سوخت شده من در جریان نیستم ما دیروز دعوای بدی داشتیم من شوهرمو خونه راه ن ...

بگو برو همون پیش مادرت

چطور دلت اومد اون همه طلا رو آب کنی

کارزار ابطال مدارک هویتی جعلی اتباعhttps://www.karzar.net/61859

برگشته صداشو انداخته سرش که بچمو بردی شیراز بدبختش کردی افتادی دنبال خانواده ات الانم پولاشو بالا کشیدی 

تو کلاه برداری ازت شکایت میکنیم

قطع کردم همشونم بلاک کردم

مامانم اینام خبر نداشتن الان هی داره زنگ میزنه نمیخوام جوابشو بدم 😒

من از سرویس مبل و یخچال و فرش و تلوزیون و همهههههههههه خورده ریزای خونه رو خودم جهاز بردم

خونه هم بابام داد بهم 

طلاهم بابام داد 

ماشین هم ب کمک بابام گرفتیم 

مامانش هرجا نشست گفت خداروشکر دارین نیازی به کمک ما نیست 

الان شده پول پسرش؟؟؟؟؟

من از سرویس مبل و یخچال و فرش و تلوزیون و همهههههههههه خورده ریزای خونه رو خودم جهاز بردم خونه هم ب ...

همه اینا رو اس کن به ننش

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫

تا تهش باش مدرک جمع کن اینا منم اشتباه کردم تو مثل من ساده نباش همه طلاهامو فروختم دادم شوهرم خونه خرید زد بنام برادرش پول جمع کردم وسیله خرید اونم زد بنام داداشش حالا بهش میگم میگه مال ما نیس اینقد ناراحتم حرفه طلاقم زدم میگه من که چیزی ندارم برو خیلی ناراحتم تو اشتباه منو نکن اسی نزار پولاتو بالا بکش

تا تهش باش مدرک جمع کن اینا منم اشتباه کردم تو مثل من ساده نباش همه طلاهامو فروختم دادم شوهرم خونه خ ...

من پول طلاهامو صد تومنشو دادم یه سالن گرفتم میخوام سالن زیبایی بزنم 

بقیه اش هم میره برای تجهیز سالنه 

طلاقمم از این میگیرم هیچ غلطی نمیتونه بکنه 

فقط مسئله اینجاس هروقت دعوا و بحثی بوده چون دوسش داشتم کنار اومدم الان براشون قابل هضم نیس این رفتار