یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سر تاپیک تو کاربریم ترکید. دلت خنک شد؟ دوستت سر حال شد؟
حلالت نمیکنم کاربری یه سالو نیممو به چوخ دادی
بخند؛ هیچکس به غمت اهمیت نمیده. آرامش است عاقبت اضطراب ها(بالاخره مام لطف خدا شامل حالمون شد ک فصل دو دار بشیم و از دورهمی خالی به دورهمی دو ارتقا پیدا کنیم؛ باشد ک فصل سه دار نشویم چون که دیگر نه دل و دماغی برا زدن کاربری باقی میماند و نه شماره ای )
دلم ب حالت میسوزه ! خیلی بدبختی که سطح فکرت اندازه ی بچه ۱۰ ساله ام نیست! کامنتتو نبینم تو تاپیکام ...
بیا پایین بچه سرمون درد گرفت
بدبخت تویی که فاتحه دوستتم زودتر فرستادی بعد میای تاپیک معجزه براش میزنی
پست میزارم ببینم چیکار میکنی
بخند؛ هیچکس به غمت اهمیت نمیده. آرامش است عاقبت اضطراب ها(بالاخره مام لطف خدا شامل حالمون شد ک فصل دو دار بشیم و از دورهمی خالی به دورهمی دو ارتقا پیدا کنیم؛ باشد ک فصل سه دار نشویم چون که دیگر نه دل و دماغی برا زدن کاربری باقی میماند و نه شماره ای )
@نی_نی_یار_5 @نی_نی_یار_3 لطفا رسیدگی کنین! من تاپیکمو قفل کر ...
اتفاقا من باید از تو گله کنم که باعث شدی کاربریم بترکه
واگذار جفتمون به جد سادات
اگه من اشتباه میگم من یه بلا سرم بیاد و اگه تو برعکس
باور کن اصلا واسم مهم نیست که ادمی در سطح تو راجبم چی فک میکنه 😂😂 کامنت بذار تا بمیری 😂 فقط اگه ج ...
اگه مهم نبود که نی نی یار تگ نمیکردی جوجه
همچین میگه سطح انگار کیه سر و تهتو بزنن یه بچه ۱۶ ساله ای که هنوز تو دوران بلوغ ب سر میبره