2777
2789
عنوان

فقط چن دقیقه !🖤🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 1504 بازدید | 69 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر جوری درباره ی خدا فکر کنی همونجوری باهات رفتار میکنه، 

این چیزی که گفتم در واقع حدیث قدسی هست، یعنی حرفی که خدا خودش شخصا بدون هر گونه واسطه ای زده.

به خودم کاملا ثابت شده این موضوع، 

اگه توی قلبت صد در صد به قدرت و رحمت خدا ایمان داشته باشی خدا بر اساس همین ایمان و تفکری که داری اتفاقات زندگیت رو پیش میبره.

یه بیمار تومور مغزی داشتیم تومور بدخیم داشت، سر عمل اصلا معلوم نبود زنده میمونه یا نه، ولی زنده موند، شیمی درمانی انجام داد و خوب شد حالش. 

شبی که رفته بود اتاق عمل اصلا دل توی دلم نبود داشتم همینجوری سر خودمو گرم میکردم تا ساعت بگذره، به یه آیه برخوردم،معنیش این بود که وقتی به خدا توکل میکنی خدا برات کم نمیذاره و، یه جورایی مضمونش این بود که خدا همیشه کنارته. 

دلت به خدا گرم باشه، از جمله برای بهبودی دوستت، مطمئن باش خدا جواب اینکه بهش توکل کردی رو خیلی خوب میده. 

يا إلهي، أنت الأفضل، الأفضل.
هر جوری درباره ی خدا فکر کنی همونجوری باهات رفتار میکنه،  این چیزی که گفتم در واقع حدیث قدسی ه ...

چقد ب این حرفا نیاز داشتم !

ممنونم ازت 💙

شات میگیرم نگه دارم..

لطفاً واسه دوستم دعا کنید زودتر خوب شه !🤍🌌
براش دعا بخونیم, با هم؟!!!   ختم صلوات برداریم؟!!!  زیارت عاشورا نذر حضرت عباس کنیم ...

باشه من همراهیتونم میکنم؛ من چیزی بلد نیستم‌ولی .. بگید چجوره فقط

باشه من همراهیتونم میکنم؛ من چیزی بلد نیستم‌ولی .. بگید چجوره فقط

۱۰۰تا زیارت عاشورا میخونم هدیه به حضرت عباس،تو هم بخون همین تعداد رو.اول صلوات بفرست،بعد ۱۰۰تا زیارت عاشورا بخون به نیت شفای همه ی مریضا و دوستت،بعد از صدمین زیارت عاشورا بازم صلوات بفرست. 

توی دستور زیارت عاشورا گفته صد بار لعن و صد بار سلام ولی هر بار زیارت عاشورا خوندی یکبار لعن رو بگو یک بار سلام رو بگو کفایت میکنه.

قشنگ دلت رو بده به حضرت عباس،من ازشون حاجت گرفتم.اصلا توی مرامشون نیست که کسی رو دست خالی بفرستن بره. 

يا إلهي، أنت الأفضل، الأفضل.
۱۰۰تا زیارت عاشورا میخونم هدیه به حضرت عباس،تو هم بخون همین تعداد رو.اول صلوات بفرست،بعد ۱۰۰تا زیارت ...

باشه چشم ممنونم از لطفتون ♥️♥️

عزیزم چرا تاپیکتو قفل کردی؟راجع به دوستت بگم هر مریضی که توی بیمارستان بوت میشه نوارقلب میگیرن که تو ...

چون انرژی منفی میدادن حوصله بحثو ندارم راستش!

چیزی که اتفاق افتاد رو گفتم !

باور کردن یا نکردنش بمن ارتباطی نداره