2777
2789
دوباره زنگ زد گفت خیال نکنی دلم برات تنگ شدهدگفتم که بدونی من در راه اونی که میخوام ماشین سهله خودمو ...

میخواستی سریع بگی ایشالا قربونش بری

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

حس میکنم بهت دروغ گفته چون اگه تصادف کرده بود سریع بهت زنگ نمیزد.....چون میدونست آه تو گرفتتش و خوشحال میشی با شنیدن این خبر

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حس میکنم بهت دروغ گفته چون اگه تصادف کرده بود سریع بهت زنگ نمیزد.....چون میدونست آه تو گرفتتش و خوشح ...

آخه میدونی چیه پولش کمه یواش یواش زنگ میزنع یدفعه میگه از بابا پول بگیر 

وای عزیزم تاپیک قبل رو خوندم چجوری با شوهری که نه پول داره نه انسان شریفیه نه میتونی بهش تکیه کنی نه آینده بچتو تضمین نمیکنه زندگی کنی طلاق بگیر بچت رو بزار مهد خودت برو کار کن تو فروشگاه ها حتی تو خونه مردم ولی نذار بچت زیر دست همچین آدمی بزرگ شه حیف عمرت نیست 

هیچی : )          
یعنی بهش نگم 

نه دیگه بشین خونه ات سر زندگی اصلا نگو احضاریه اومد خودت بگیر تا ندونه بیاد دادگاه بعد چند بار نیاد دادگاه جلبش رو میدن بعد پلیس بیار در خونه تا مهریه ات رو نده دادگاه ولش نمیکنه دنیا انقدرم بی قانون نیست یکم که پول کندی طلاق بگیر پول پیش خونه برو کار کن بچه ات ام بگذار مهد