2777
2789
عنوان

بعد ی مدت وقفه شیردهی ب نوزاد

141 بازدید | 13 پست

دوستان من بنا ب دلایلی نتونستم تقریبا دوهفته ای ب نوزادم شیرخودم رو بدم

ی چند روز اول سرریز میشد ولی الان باید فشارش بدم تا قطره قطره بیاد

چجوری میتونم شیرم رو زیاد کنم ؟؟

اصلا امکان برگشت دوباره شیر ب سینه هست ک بتونم بهش شیر بدم ؟؟

هر کی تجربه داره راهنمایی کنه لطفآ 

در کشور خداپرستانیم ! ولی در حسرت زندگی کافران! به کدامین گناه؟

چندوقتشه بچه؟ 

شیرت خشک شده دیگه 

‎به هیچ وجه ازدواج موجب افزایش خوشبختی نه زن و نه مرد نمیشود.‎ یعنی شما اگر خوشحال و خوشبخت هستید ازدواج هم بکنید خوشحال و خوشبخت هستید.‎اگر خوشحال و خوشبخت نیستید ازدواج هم بکنید خوشحال و خوشبخت نخواهید شد.‎ازدواج دوای هیچ دردی نیست و مشکل گشای هیچ مسئله ای نیست.‎حداکثر این است که تا 3 ماه فرد را در شرایط تازه ای قرار میدهد ولی بعد به حالت قبلیش بر میگردد.زیرا خوشبختی موضوعی درونی است که در نگاه و باور ما وجود دارد و به واسطه ازدواج  و یا بودن با کسی حاصل نمی شود.💛

اره هست اما شرمنده دهنت صاف میشه،باید قرص 

شیر افزا،پودر گالاکتومید با هم بخوری شیر دوش برقی بگیری همش بدوشی،هر دقیقه هم بدی مک بزنه

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره هست اما شرمنده دهنت صاف میشه،باید قرص  شیر افزا،پودر گالاکتومید با هم بخوری شیر دوش برقی ب ...

ای وای چقد سخت

ای وای چقد سخت

اره،سر خودم اومد،اخرشم ده ماهش بود دیگه بیخیال شدم،شیر خشک دادم راحت 😂

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
اره،سر خودم اومد،اخرشم ده ماهش بود دیگه بیخیال شدم،شیر خشک دادم راحت 😂

شیر خشک خیلی راحته

اما ادم خودش بعنوان ی مادر عذاب وجدان میگیره نتونه بهش شیر بده

شیر خشک خیلی راحته اما ادم خودش بعنوان ی مادر عذاب وجدان میگیره نتونه بهش شیر بده

ببین مهم شش ماهه دیگه،خارجیا فقط شش ماه شیر میدن،نه مثه ایرانیا ۴ سال شیر میدن،شش ماه سعی کن شیر خودتو بدوشی حداقل اگه سینه رو نمیگیره با شیشه بدی بخوره

ببین مهم شش ماهه دیگه،خارجیا فقط شش ماه شیر میدن،نه مثه ایرانیا ۴ سال شیر میدن،شش ماه سعی کن شیر خود ...

اخه دیگه شیر ندارم قطره قطره باید فشارش بدم تا بیاد.

اینقد اعصابم خورده ک نگو

اخه دیگه شیر ندارم قطره قطره باید فشارش بدم تا بیاد. اینقد اعصابم خورده ک نگو

ببین با دست نمیاد،حتما باید شیردوش برقی باشه،دست دو بخر،چیز خاصی نیست،دست دوش هم عالیه،بعد اینکه حتما پودر گالاکتومید گیاهی از داروخونه بخر عالیه

ببین با دست نمیاد،حتما باید شیردوش برقی باشه،دست دو بخر،چیز خاصی نیست،دست دوش هم عالیه،بعد اینکه حتم ...

یعنی با شیر دوش و مصرف این پودر جواب میده ؟

یعنی با شیر دوش و مصرف این پودر جواب میده ؟

اره خیلی خوب میشه

با سلام و عرض ادب 

برای مشاوره در زمینه شیردهی و تغذیه شیرخوارتون تا دوسالگی با شماره 09129057562 یل  02188891169 و 02188891170 انجمن  علمی ترویج  تغذیه با شیرمادر ایران تماس بگیرید

برای اجاره و کرایه شیردوش در تهران و حومه با شماره ۰۹۱۲۹۰۵۷۵۶۲ تماس بگیرید 

مارک شیردوش ها اسپکترا می باشد.