2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۳۹هفته زایمان طبیعی کردم شب قبلش میرفتم دسشویی واژن و زیر دلم بدجور درد می‌گرفت حالت عادی خوب بودم بعد فرداش از صبح شروع شد مثل درد پریود می‌گرفت ول میکرد درد خیلی کم مثلا میشد تحمل کرد بد نبود شب دیگه ساعت به ساعت بدتر میشد دوساعت درد وحشتتتتتناک گرفتم و زاییدم🤣

👈🤷👉

۳۹ هفته علائمی نداشتم رفتم بیمارستان بستریم کردن امپول فشار زدن 

💙 خدایا به تو توکل کردم خداجونم مواظب زندگیم باش 💙 بهترینهارو برامون رقم بزن 💙یه صلوات برا خوشبختیم میفرستی 😍 اگه فرستادی مرسی 😍خدااایا عااااشقتم خدایا شکرت بخاطر همه چی 
۳۹ هفته علائمی نداشتم رفتم بیمارستان بستریم کردن امپول فشار زدن 

من الان ۳۸ هفته و ۴ روزمه یعنی چن روز دیگر برم بیمارستان امپول میزنن؟یا تا ۴۰ هفته میگن صبر کن

تو   تنها دلیل خوب این دنیای بدی  
چه جالب!   من بعد ۴۰ هفته بچم ۲۹۰۰ بود!  انوقت بچه ات نارس نبود؟

نه نارس نبود تو دستگاه  نذاشتنش زمان بارداری خیلی تقویت میشدم  ولی الان لاغره 😂😂 داره دندوناش در میشه رشد نداره 

عنصر اصلی احترام دو طرفه بودنشه وگرنه سن ملاک نیست 
۳۹هفته زایمان طبیعی کردم شب قبلش میرفتم دسشویی واژن و زیر دلم بدجور درد می‌گرفت حالت عادی خوب بودم ب ...

وای استرسم گرف من الان ۳۸ هفته و ۴ روزمه لک کم رنگ دیدم اما نمیدونم زخمی چیزیه یا علاعم داره میاد🥺🥺

تو   تنها دلیل خوب این دنیای بدی  
من الان ۳۸ هفته و ۴ روزمه یعنی چن روز دیگر برم بیمارستان امپول میزنن؟یا تا ۴۰ هفته میگن صبر کن

من رفتم بیمارستان که قلب بچمو چک کنن بعد قلبش خیلی کند میزد مجبور شدن بستریم کنن خودمم که درد نداشتم امپول فشار بهم زدن . شما چند روزی یکبار قلبشو چک کن اگه مشکلی نبود نرو تا دردت بگیره 

💙 خدایا به تو توکل کردم خداجونم مواظب زندگیم باش 💙 بهترینهارو برامون رقم بزن 💙یه صلوات برا خوشبختیم میفرستی 😍 اگه فرستادی مرسی 😍خدااایا عااااشقتم خدایا شکرت بخاطر همه چی