2777
2789

ما خونه مادرشوهرم بودیم همه اونجا بودن 

مامانم رنگ زد خالت خونه ماس بیاین دنبال شما میگردن 

بعد من ب همسرم گفتم بلند پچ‌پچ میکرد و معلوم بود داره دعوا میکنه 😕میگف نمیام منم رفتم ب مادرشوهرم گفتم اونم رفت بهش گفت سر مادرشوهرم داد زد ک بتو چ 

ی جاریمم مثل فیلم سینمایی نگامون میکرد😏😒همه فهمیده بودن

بعد بزور رفتیم دیدم رفتن ۱۰۰تومن عیدی داده بودن ب من شارژ نداشتم گفتم بده گوشیتو زنگ بزنم گفت مگه ما گداییم گوشیم نمیدم اونجاهم بهش گیر دادم اخر گفت خونه مامانم میدم 

برگشتیم خونه مادرشوهرم همه نگامون میکردن😶

گفتم گوشیتو بده تشکر کنم ازشون گفت شارژ ندارم دروغ میگفت 😒

بعد مادرشوهرم گفت بده بازم سرش داد زد 😒

خیلی سادس همه جاریتم خواهرشوهرام تو خونشون تام و جری ان تو جمع عاشق هم میشن بخدا 

ماهم تو خونمون رمانتیکیم بیرون سگ و گربه😒 

یجوری بلند پچ‌پچ میکرد من از اونا متنفرم همه زل زده بودن ب ما😏

روانشناسی میگفت:ی حقیقتی وجود داره ک شما آدم خوبه داستان نیستید🤍🖤 چون زخمی رو ک خوردین یادتونه ،ولی ضربه هایی رو ک زدین یادتون میره!🤍✋🏿

عنوانم خانواده زنشون منظورم بود🤦🏻‍♀️

روانشناسی میگفت:ی حقیقتی وجود داره ک شما آدم خوبه داستان نیستید🤍🖤 چون زخمی رو ک خوردین یادتونه ،ولی ضربه هایی رو ک زدین یادتون میره!🤍✋🏿

خیلی ناراحتی دوباره تاپیک زدی؟ولش کن همه میدونن چه خبره مطمئن باش

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی ناراحتی دوباره تاپیک زدی؟ولش کن همه میدونن چه خبره مطمئن باش

خیلییی ناراحتم خیلی خیلی 

من و خورد کرد جلو همه

خیلییی ناراحتم خیلی خیلی  من و خورد کرد جلو همه

شخصیت خودش رو نشون داد

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

بچه میباشد هنوز

آموزشش رو از فردا شروع کن

درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز.    روزی سه بار.     به مدت 20تا 30دقیقه.       توی تشت آب گرم بشینید   گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه     هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان.           خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن.  ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!.            آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست...........         چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید     
خیلییی ناراحتم خیلی خیلی  من و خورد کرد جلو همه

دركت ميكنم منم خيلى بدم جلوى جاريم ضايع بشم به شوهرت توخونه بگو هرچقدم بدباشيم جلوى اونا باهام خوب رفتاركن

بگويارب،چه بدگفتم چه بدكردم كه خويشتن را نزدت ديوودد كردم؟