2777
2789

به برادر زاده و خواهر زاده ها ی خودم و همسرم که زیادم هستند دویست دادم. سه تا کنکوری داریم که بزرگن نفری سیصد دادم. به نوه عمو و نوه خاله و ازین قبیل بستگان پنجاه دادم. حالا سوال اینه به بچه های فامیل های دورتر و همکار و دوست چقدر بدم؟ کمتر از پنجاه زشته؟ اینم اضافه کنم من پسرم فعلا تک فرزنده اما اونا هرکدوم حداقل سه تا بچه دارن 

من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺

چه خبرررره بابا ده تومن بده بسشونه😁😁

افسردگی از جنس غم نیست،خشم است،خشمی علیه خود!خشمی که رو به درون چرخیده وحمله میکند.///شما روح ندارید! شما روح هستید، ک جسم دارید.👻 روانشناس🤓🧠

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط به خواهرزاده خودم و خواهرزاده همسرم دادیم و تموم

حدود ۳۰۰ دادیم

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

تو کل فامیل دوطرف از بیشترشون کوچیکتریم .هر چی بزرگترا دادن به بچه هام ما یه مقدار میزاریم روش میدیم به بچه های اونا

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘

خوشبحالشون😄به پسرتوچقدمیدن؟والامن به هیچ کس نمیدم چون قبلاکه بچه نداشتیم میدادیم ولی اونا به بچه من ندادن منم تعطیل کردم شایدپیش بیاد یکی دو نفرشون به دخترم عیدی بدن منم فقط به بچه همونامیدم😀فامیل دور هم هیچی😐😕😂شماکسای که واقعا جبران میکنن بده وگرنه اگر دوس داری درحدخوشحال شدن بچه موگیری کش موی چی بهشون بده یا پول کم نیاز نیس 50بدی غریبه که جبران نکنه پولات خرج خودت کن راحت😂

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار