2777
2789

کلا از من خوششون نمیاد و چون بچه ی شهر بودم و چادر نداشتم مخالف ازدواج بودن...بماند ک بعد عقد دعوتم نکردن و وقتی عید رفتم سر زدم هیچ کش جواب سلامم نداد و...طی این چهار  سال ک چند بار بهم تهمت زدن و با حرفای زشت خطابم کردن و ب مرده هام فحش دادن متوجه شدم همه چی زیر شر خواهرشوهر متاهلمه ک منو ه.ر.ز.ه جلوه داده...ب هر حال تک تک ۴ سال من ب دید اینا خراب بودم و واقعا خیلی خدمات رسوندم تحویل نگرفتن ..خودم الان افسردگی شدید گرفتم توی روستا زندگی میکنیم همسایه خانواده شوهرم و سر ۴ سال پیر شدم..اصلا منو آدم حساب نمیکنن و من روز ب روز بیشتر از خودم بدم‌میاد😔😔چ کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برگرد شهرتون. چرا موندی اونجا؟

شوهرم کشاورزی میکنه و اصلا ب حرفها و گریه هام توجه نمیکنه ..بخدا این مدت کلی مو سفید کردم و کلی از موهام ریخت..کلا سیستمم قاطی کرده و هر چی قبح بینمون بود شکسته شده 

به خودت برس خدمات نده بفکر خودت باش هر کس هم که تو زندکیت باعث آزارت میشه حذفش کن

الان دو تا عیده پا آرایشگاه نداشتم.. اینجا آب لوله کشی نیس حتی ماه ب ماه رنگ حمام نمیبینم..هرشب گریه میکنم..از شوهرم متنفر شدم و خیلی وقته کاری ب هم نداریم 

بچه هم داری؟

نه..اینقدر مشکل داریم متنفر شدم یکیو مث خودم اسیر این قوم ظالمین کنم...بخدا من آدم نمک نشناسی نیستم خیلی زجرم دادن..خرید عقد نکردن..عروسی نگرفتن پاگشا نکردن ..انگار منو از توی سطل زباله آوردن...خیلی بی ارزشم کردن..فکر کردن ب حرفا و تمتاشون تا مرز جنون منو برده..خودمو میزنم گریه میکنم شیشه میشکونم..کلا تعطیل کردم

نه..اینقدر مشکل داریم متنفر شدم یکیو مث خودم اسیر این قوم ظالمین کنم...بخدا من آدم نمک نشناسی نیستم ...

نمیخواستم اینو بگم ولی بجای اینکه خودتو نابود کنی برگرد پیش خونوادت

شماها تفاوت فرهنگی زیادی باهم دارین 

نمیخواستم اینو بگم ولی بجای اینکه خودتو نابود کنی برگرد پیش خونوادت شماها تفاوت فرهنگی زیادی باهم د ...

اره خیلی حس بدیه..حتی با شوهرم..مرد بدی نیس ن اهل اعتیاد ن خیانت و کثافت کاری ولی مثل مته روی مخمه سر هر چیزی بحثمون میشه..مثلا با خواهر زاده ام ک کوچیکه بد رفتار میکنه..چجوری دل سنگن و اصلا رحم توی وجودشون نیس..خودخواهن..توی دادگاه اینا دلیل محکمی نیس ولی ۴ سال تونسته موهای منو سفید کنه و ریزش موی شدید ..اعصابم بهم ریخته..سه ماه خونه ی مادرم نرفتم..حال حموم رفتن حتی شستن صورت ندارم..یه ضدآفتاب توی این برهوت نمیزنم ..پوست دستام سوخته.. ای داد بیداد..باورت میشه جلوی شوهرم گریه کنم اهمیت نمیده؟ من یکی جلوم گریه کنه خورد میشم ولی این ب کتف چپش میگیره..از این همه بی تفاوتی ها خسته شدم