2777
2789
عنوان

هوروش بند

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 18 پست
❌️❌️❌️ نمی دونم موقع ویرایش پیام میره یا نه. ❌️❌️❌️ این شماره موبایل جدید دیگه سوخت میشه این رو یاد ...

ببخش ساراجان.بعدتغییرشماره.

طی روزهای بعدی برای ورور کدوم شماره را وارد کنم.

جدید یا قدیمی؟

اخه میترسم خرابکاری کنم ونتونم باکاربریم بیام سایت وکاربریم خراب بشه☹️

خدایابخاطرگناهانم من روببخش. زورم به صدتا دختری که نگات میکنن میرسه ولی زورم به اونی که تو نگاش میکنی نمیرسه.میگن با کسی که عاشق بوده وارد رابطه نشو باهاش وسط بهشت باشی صدای عشقشو از جهنم بشنوه میذاره میره

ببخش ساراجان.بعدتغییرشماره. طی روزهای بعدی برای ورور کدوم شماره را وارد کنم. جدید یا قدیمی؟ اخه م ...

niniyar_5 این طور گفتن:

⬇️⬇️⬇️

🟠 از این به بعد پیام های نی نی سایت روی شماره موبایل جدید میاد.

🔵 اما موقع وارد شدن باید شماره قبلی رو بزنین اما پیام ها میاد روی شماره جدید.

🔴🔴🔴 با این شماره جدید دیگه نمی تونین کاربری جدید بسازین حواستون باشه.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

niniyar_5 این طور گفتن: ⬇️⬇️⬇️ 🟠 از این به بعد پیام های نی نی سایت روی شماره موبایل جدید میاد. ...

مچکرم ساراجان

خدایابخاطرگناهانم من روببخش. زورم به صدتا دختری که نگات میکنن میرسه ولی زورم به اونی که تو نگاش میکنی نمیرسه.میگن با کسی که عاشق بوده وارد رابطه نشو باهاش وسط بهشت باشی صدای عشقشو از جهنم بشنوه میذاره میره

مچکرم ساراجان

خواهش می کنم.

🦋🦋🦋

حالا باز از نی نی یار هم بپرسین.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.