2777
2789
عنوان

خانومایی که ۳ تا بچه دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 803 بازدید | 22 پست
با ۳ تا چه جوری تونستی گلم؟ چه جوری برنامه ریزی کردی؟

پرستار ..

گاهی همسرم بچه هارو نگه میداشت و من برای خوندن درسم چند ساعت منزل پدریم میرفتم

گاهی توی ماشین درس میخوندم

گاهی در رو میبستم و تو اتاق میخوندم

بچه ها هم توی اون مدت یا بازی میکردن یا تلوزیون میدیدن یا نقاشی میکردن یا با پرستار سرگرم بودن

یا هم با همسرم میرفتن بیرون

مردم شهری که همه در آن میلنگند به کسی که راست راه میرود میخندند....!
الان یه کلاس دومی یه اولی ویه بچه ۱۸ ماهه نابود شدم فیزیکی روحی …….

اوه اوه.واقعا سخته اینجور.

حق داری والا.

دو تا مدرسه ای باهم از همه چی سخت تره

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پرستار .. گاهی همسرم بچه هارو نگه میداشت و من برای خوندن درسم چند ساعت منزل پدریم میرفتم گاهی توی ...

ماشاءلله

آره همسر منم خیلی کمک میده اگه باشه.ولی خب الان اوضاع مالی جوریه که همش باید کار  کنه و نیست

خستگی هاش زیاد و خب یک وقت هایی کم میارم چون دو تا محصل دارم برنامه ریزی کرده بودم 

مثلا صبح از هفت و نیم تا هشت درس های اولی رو هشت و نیم دومی رو بیدار میکردم تا صبحانه بخوره و تا فسقل سومی بیدار نشده مشق ها تموم بشه اگه مجازی نبود راحت تر بودم 

خستگی هاش زیاد و خب یک وقت هایی کم میارم چون دو تا محصل دارم برنامه ریزی کرده بودم  مثلا صبح ا ...

آه بابا.اگه مجازی نبود حداقل چند ساعت آرامش داشتی و این همه جور درس دادن به گردنت نبود.ان شاءلله از سال دیگه حضوری بشه لااقل

نمیدونم ولی حست و درک میکنم الان میگم چه احمقی بودم واسه اومدنش این قدر ناراحت بودم انگار همه چیزم خ ...

خداروشکر عزیزم

منکه الان‌یه عالمه گریه کردم تا آروم‌شدم

خداروشکر عزیزم منکه الان‌یه عالمه گریه کردم تا آروم‌شدم

منم مثل تو بودم داغون شده بودم یک بار اینقدر گریه کرده بودم و کلی بالا آوردم نه به خاطر درس و کار و این ها به خاطر ترس از زایمان شوهرم اومد آروم بهم گفت میخواهی بریم سفطش کنیم هر بار این جمله رو یادم میاد بدنم میلرزه حالا که بهش میگم میگه مگه خر بودم بهت گفتم که بفهمی میفهمم اذیت میشی 

منم مثل تو بودم داغون شده بودم یک بار اینقدر گریه کرده بودم و کلی بالا آوردم نه به خاطر درس و کار و ...

واااای نگو آجی.از ته دلم درکت میکنم

منم دیشب کلی گریه کردم و گفتم نمیخوامش بیا بریم بندازیمش.شوهرمم بنده خدا گفت باشه.آروم باش فقط.اصلا هرچی تو بگی.همون موقع قهر کردم باهاش،که تو بیخود کردی گفتی باشه.تو خیلی بیغیرتی.بچتو نمیخوای و فلان و بهمان.

طفلی هنگ کرده بود اصلا.میگفت من فقط اونجوری گفتم که تو آروم بشی.خودم میدونستم دلت نمیاد.دلتم میومد من نمیزاشتم.فقط میخواستم آروم بشی😅