2777
2789
عنوان

شما بودین جه حسی داشتین؟

112 بازدید | 9 پست

ما همدیگه رو به شدت دوست داریم اما... جفتمون یه سری اخلاقای بد دازیم.

من نماز اول دقت نمیخونم و کارا رو پشت گوش مینداختم و الان خیلی بهتر شدم

شوهرم اما دوست داره مثل یه ربات برای همه زندگی مشترکمون برنامه بریزه و من فقط اجرا کنم. حتی ترتیب کارای روزانه من تو خونه، مثلا اول لباسا رو بریز بعد غذا بعد جارو و ...

بچه کوچیکمون مثلا... حالا شیرش بده. حالا بشورش حالا خوابش کن. این مدلی بغلش کن. کلافه ام شما بودین چه حسی داشتین؟

خداوندا از تو کمک میخواهم و میدانم که دست نیازم را خالی از لطفت باز نمیگردانی.⚘❤🤲

تو هم بهش بگو چیکار کنه همه کارا رو که تو نباید بکنی تقسیم کنید مگه زن باید کار بکنه همش

پدر و مادر عزیزم مرسی که توی هر شرایطی کنارم بودید شما بهترین من هستید این رو نوشتم ک همیشه یادم بمونه به یاد امشب و اینکه من از بدی بقیه قوی تر شدم ولی اینو فهمیدم هیچ چيز از هیچکس بعید نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو هم بهش بگو چیکار کنه همه کارا رو که تو نباید بکنی تقسیم کنید مگه زن باید کار بکنه همش

نه منظورم اینه کلا برنامه میریزه برا جفتمون. نه که بگه من هنه کارا رو من بکنم

خداوندا از تو کمک میخواهم و میدانم که دست نیازم را خالی از لطفت باز نمیگردانی.⚘❤🤲
چه بابرنامه چه غیربرنامه باید انجامشون داد در طول روز، 

😑😐

الان من گفتم انجام نمیدم؟

بدتون نمیاد یکی بگه چیکار کنید چیکار نکنید؟

یعنی بزور میگه برنامه، حتما این اول اون دوم؟ اینجور سخته که،،، 

هعیییییییی. دقیقا همینه، ردیف میکنه اول دوم سوم.... امروز تین کارا فردا اکن کارا. قشنگ من رباتم