2777
2789
عنوان

جوش صورت بعد از عمل بینی ..کمک😭

8181 بازدید | 26 پست

سلام بچه ها ۱۷ روزه عمل کردم الان چند روزه صورتم پر جوشای ریز قرمز شده ....خیلی ناراحتم واقعا...اگه تجربه اش رو دارین یا در اطرافتون دیدین راهنماییم کنین🙏🌷

من خواهرم دقیقا همینجوری شد پر صورتش جوشای ریز زیر پوستی یه دست ورم کرده بود خیلی ناراحت بود کلی هم دکتر رفت ولی هیچ کاری براش نکردن

آخرش بعد یک سال خودش خوب شد اثرات بیهوشی بود برای بعضی ها واکنش میده چیزی نیست خوب میشی فقط یکم زمان میبره اصلا نگران نباش

✌🏻عاقل تر آنیم که دیوانه نباشیم✌🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خواهرم دقیقا همینجوری شد پر صورتش جوشای ریز زیر پوستی یه دست ورم کرده بود خیلی ناراحت بود کلی هم ...

خیلی ناراحتم ...اومدم خوشگل بشم اینجوری شدم...هم ورم دادم الانم صورتم پر جوشه....

خیلی ناراحتم ...اومدم خوشگل بشم اینجوری شدم...هم ورم دادم الانم صورتم پر جوشه....

میفهمم چی میگی واقعا خیلی بده این حساسیت ها منم خودم یه مدت صورتم به داروی بی حسی حساسیت داد کلی جوش زدم

اووووو اونقدر گریه کردم که نگو

بعد با خودم گفتم گریه کنم چی درست میشه الان؟بیخیالش شدم خودش خوب شد

بیخیال باش عزیزم گندش نکن واسه خودت تازه من موقع مراسم عقدم جوش زده بود فکر کن😂😂😂😂

میفهمم چی میگی واقعا خیلی بده این حساسیت ها منم خودم یه مدت صورتم به داروی بی حسی حساسیت داد کلی جوش ...

مرسی جونم بابت دلداریت مهربونم🌷شوهرم سفر کاریه خارج از کشور رفته، موقع عملم هم نبود...خواستم میاد خوشگلتر باشم...بعد از عید میاد و اونوقت من شبیه نوجوون ها جوش جوشی شدم با ۳۱ سال سن🤕

مرسی جونم بابت دلداریت مهربونم🌷شوهرم سفر کاریه خارج از کشور رفته، موقع عملم هم نبود...خواستم میاد خ ...

ایشالله به سلامتی برگرده عزیزم

فدا سرت جوش هیچکسی رو زشت نمیکنه همیشه زیبایی و دوست داشتنی

عیدت مبارک❤

چند وقت طول کشید خوب بشی؟ چکار کردی؟بنظرت ممکنه از اناناس و مغزیجات باشه؟ آخه زیاد میخورم

دکتر پوست رفتم پوستم افتضاح 

گفت لخاطر دارو بیهوشی  بی حسی دندان پزشکیه که به بینی گونه میزنن پر جوش 

پوستم بلند میشد

دکتر پوست رفتم پوستم افتضاح  گفت لخاطر دارو بیهوشی  بی حسی دندان پزشکیه که به بینی گونه م ...

عکس خودته؟ چه ناز شده❤جوش نداری شما،من پر جوش قرمز شده....بعد از عید باید دکتر پوست برم...الان که هیچ دکتری نیست.... چند وقت از عملتون گذشته؟