2777
2789
عنوان

کتک خوردم بازم

| مشاهده متن کامل بحث + 4763 بازدید | 132 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای کاش من فک میکردم بچه بیارم سر عقل میاد ولی نشد هیچ بدتر هم شد 

اگر قصدت طلاقه بچه تا هفت سال با توئه. الانم ميتوني بري كلانتري محل و بگي كتكت زده تا بفرستن پزشك قانوني

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
بیشتر از یه مقدار بیکاری فشار اورده و همینطور بی حوصلگی داستانسرایی میکنن

نمیدونم والا نمیگم کسی دروغ میگه ولی عید ویلدا وولنتاینو هزار کوفتو زهرمار دیگه میام نی نی سایت از ۱۰۰تا تاپیک ۹۹تاش برا دعواست...فکرکنم مردها بیکارنباشن و خونه نباشن اوضاعربهتره

ماییم و نوایِ بی نوایی بسم الله اگر حریف مایی...🦋

مگه آدم میشه همینطوری کسی را بزنه بدون دلیل؟

واقعا چیزی نگفتید و زد؟این نشونه های آدم روانیه😑

⏆ هیچ چیز همیشگی نیست. 𖨥 𝓝𝓸𝓽𝓱𝓲𝓷𝓰 𝓲𝓼 𝓹𝓮𝓻𝓶𝓪𝓷𝓮𝓷𝓽. 𖨥        هر پریشان نظری لایق دیدار تو نیست❤️✨
مگه آدم میشه همینطوری کسی را بزنه بدون دلیل؟ واقعا چیزی نگفتید و زد؟این نشونه های آدم روانیه😑

گويا همسر ايشون خيانت ميكنه با يه دختر تو اصفهان حرف ميزنه استارترم گفته حق نداري بري اونم وحشي شده

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
گويا همسر ايشون خيانت ميكنه با يه دختر تو اصفهان حرف ميزنه استارترم گفته حق نداري بري اونم وحشي شده

عه ندیدم کجا گفته؟

عجب آدمایی پیدا میشنا خدا لعنتشون کنه دونفر آدما بدبخت کرده اگه اینقدر چشمش دنبال اون دختر بود چرا با این بنده خدا ازدواج کرده

⏆ هیچ چیز همیشگی نیست. 𖨥 𝓝𝓸𝓽𝓱𝓲𝓷𝓰 𝓲𝓼 𝓹𝓮𝓻𝓶𝓪𝓷𝓮𝓷𝓽. 𖨥        هر پریشان نظری لایق دیدار تو نیست❤️✨
اره یه خواهر داره کل زندگی مردم رو ریخته بهم 

ببین یه جورایی درکت میکنم مگه خدا کمکت کنه😥 منم خواهرشوهرم یه مدت باشورت میومد جلوما مینشست🥲  ولی خدا خوووب زدتو دهنش😂😁

ولی همسرمن خودش خوبه خداروشکر خانواده اش عن هستن!

ماییم و نوایِ بی نوایی بسم الله اگر حریف مایی...🦋