2777
2789
عنوان

تجربه ی بارداری

626 بازدید | 73 پست

سلام دوستان عید همگیتون مبارک. یه سوالی داشتم از مادرای عزیز ، من یه ساله تو اقدامم، تو اسفندماه باید تو تاریخ ۲۴ام پریود میشدم ولی نشدم چند روز بعد در حدی که به دستمال بماله ببخشید خون آبه بود بعد قطع شد. از قبل تاریخ پریودمم سینه هام درد میکنه هنوزم خوب نشده تا الان. وقتی کار سنگینم میکنم درحد خون آبه میاد قطع میشه. آخرین روز آخرین پریودیمم ۲۵بهمن ماه بود. امروز معده درد دارم زیر دلمو کمرم وقتی زیاد میشینم اذیتم میکنه. هنوز نه بی بی زدم نه آزمایش دادم به نظرتون احتمال داره باردار باشم؟ اگه آره الان میشم هفته ی چندم؟ این دردا طبیعی؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالش هست عزیزم  هفته دقیقتو باید بری سونو بهت میگن

ن

خدا از دهنت بشنوه این دلدردو معده درد یا درد وسط کمرم طبیعیه؟

هیچی نمیاد فقط امروز تو جاده بودمو تحرکم زیاد بود اینجور شدم😥

پریودت منظمه؟

اگ منظمه احتمال بارداری هست.

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
عزیزم اره درکت میکنم منم تو اقدامم هرسری با اینکه عقب نمیندازم کلی امیددارم بعد که نمیشه خیلی غصه می ...

خیلی سخته خیییییلی از هرچی بی بی بیزارم 😔 منتظرم تعطیلات تموم شه یه باره آزمایش بدم. ان شاالله هردومون تو این سال جدید صاحب یه فرزند سالمو صالح بشیم

پریودت منظمه؟ اگ منظمه احتمال بارداری هست.

از بعد اقدامم پیش اومده عقب جلو بشه. ولی اینماه تو تاریخ پریودم چند روز بعدش یه درد جزیی داشتم که رفع میشد در حالی که ماهای قبل با سه تا دوتا شیاف دیکلوفناک خوب میشدم و اینکه لکه بینی در حد دستمال داشتم همین

ن خدا از دهنت بشنوه این دلدردو معده درد یا درد وسط کمرم طبیعیه؟ هیچی نمیاد فقط امروز تو جاده ب ...

اره طبیعیه عزیزم 

به امید خدا یه بی‌بی چک بذار انشاالله یه نینی داری 

فشار هم به خودت نیار عزیزم

اره طبیعیه عزیزم  به امید خدا یه بی‌بی چک بذار انشاالله یه نینی داری  فشار هم به خودت نی ...

وای نمیدونی چقد دلگرم شدم با حرفت.

خدا ازدهنت بشنوه ان شاالله.

فردا بی بی بزارم نشون میده؟

وای نمیدونی چقد دلگرم شدم با حرفت. خدا ازدهنت بشنوه ان شاالله. فردا بی بی بزارم نشون میده؟

اره همین امروز هم بذاری نشون میده انشاالله که یه خبرایی توی دلت هست و بارداری گلم احتمالش زیاده

ن خدا از دهنت بشنوه این دلدردو معده درد یا درد وسط کمرم طبیعیه؟ هیچی نمیاد فقط امروز تو جاده ب ...

عزیزم ایشالا ک باردار باشی ولی دوست خوبم اگر برای هرپریودت این دردها رو داری طبیعی هستن وگرنه علائم بارداری به این زودی خودشو نشون نمیده 

💜صعود به گروه بنفش💜قد۱۶۵ هدف ۵۵الی۶۰💜وزن اولیه ۸۰😵وزن فعلی ۷۲🤩🤩 تاریخ بنفش شدن ۳/۱۶💜هدف ۶۰💜
خیلی سخته خیییییلی از هرچی بی بی بیزارم 😔 منتظرم تعطیلات تموم شه یه باره آزمایش بدم. ان شاالله هردو ...

الان آزمایشگاه بیمارستان ها باز هستن،اون بیمارستانی که اگر باردار باشی احتمال زیاد میری اونجا زایمان میکنی رو انتخاب کن و برو همونجا آزمایش بده اگر مثبت بود که همونجا پیش یه پزشک تشکیل پرونده میدی

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

وای نمیدونی چقد دلگرم شدم با حرفت. خدا ازدهنت بشنوه ان شاالله. فردا بی بی بزارم نشون میده؟

چند روز گذشته از پریودت؟

💜صعود به گروه بنفش💜قد۱۶۵ هدف ۵۵الی۶۰💜وزن اولیه ۸۰😵وزن فعلی ۷۲🤩🤩 تاریخ بنفش شدن ۳/۱۶💜هدف ۶۰💜