سلام دوستان عید همگیتون مبارک. یه سوالی داشتم از مادرای عزیز ، من یه ساله تو اقدامم، تو اسفندماه باید تو تاریخ ۲۴ام پریود میشدم ولی نشدم چند روز بعد در حدی که به دستمال بماله ببخشید خون آبه بود بعد قطع شد. از قبل تاریخ پریودمم سینه هام درد میکنه هنوزم خوب نشده تا الان. وقتی کار سنگینم میکنم درحد خون آبه میاد قطع میشه. آخرین روز آخرین پریودیمم ۲۵بهمن ماه بود. امروز معده درد دارم زیر دلمو کمرم وقتی زیاد میشینم اذیتم میکنه. هنوز نه بی بی زدم نه آزمایش دادم به نظرتون احتمال داره باردار باشم؟ اگه آره الان میشم هفته ی چندم؟ این دردا طبیعی؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
از بعد اقدامم پیش اومده عقب جلو بشه. ولی اینماه تو تاریخ پریودم چند روز بعدش یه درد جزیی داشتم که رفع میشد در حالی که ماهای قبل با سه تا دوتا شیاف دیکلوفناک خوب میشدم و اینکه لکه بینی در حد دستمال داشتم همین
خیلی سخته خیییییلی از هرچی بی بی بیزارم 😔 منتظرم تعطیلات تموم شه یه باره آزمایش بدم. ان شاالله هردو ...
الان آزمایشگاه بیمارستان ها باز هستن،اون بیمارستانی که اگر باردار باشی احتمال زیاد میری اونجا زایمان میکنی رو انتخاب کن و برو همونجا آزمایش بده اگر مثبت بود که همونجا پیش یه پزشک تشکیل پرونده میدی