2777
2789
عنوان

خوش به حاله کسایی که ...

184 بازدید | 10 پست

تنها و مستقلن 

کسی نیست بزنه تو سرشون تحقیرشون کنه دعواشون کنه 

خرجی پدر و مادر رو نمیدن و و و 

این چیزایی که میگم جنبه خوبی نداره و شاید زیاد باشه 

ولی خب ، دلم خیلی شکسته 🙂💔

میرم پز بابام رو میدم اینور و اونور از اخلاقش میگم چقد دوسش دارم 

بعد بابام میاد بهم میگه گوه و آبروم رو میبره خجالت زده م میکنه 

بعد وقتی اینارو تعریف میکنم میگی عقده ای عقل نداره بیشعوری 

نمیدونم ، هیچی نمیدونم ، خیلی بریدم خیلیییییی ، توی این سن نباید این چیزا رو بگم 

امیدوارم درگیر این چیزا نباشید 🙂🌹

امیدوارم همه به خواسته های قلبشون برسن :)💜منم به کسی که دوسش دارم برسم :) و به بقیه ی آرزو هام 😂💃🏻میشه برام یه صلوات بفرستی ، خیلی گرفتارم ؛) اگر میخوای ریپلای بزنی برای مخالفت از حرفم ، این کار رو نکن حوصله ی بحث کردن ندارم :/ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چندسالته حالا گل دختر

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻
چندسالته حالا گل دختر

20 , 21

امیدوارم همه به خواسته های قلبشون برسن :)💜منم به کسی که دوسش دارم برسم :) و به بقیه ی آرزو هام 😂💃🏻میشه برام یه صلوات بفرستی ، خیلی گرفتارم ؛) اگر میخوای ریپلای بزنی برای مخالفت از حرفم ، این کار رو نکن حوصله ی بحث کردن ندارم :/ 

منم مستقل شدن خیلی دوس دارم خیلیییییی

بشه امسال میرم ی دانشگاه الکی ک فقد برم ولی عشقم گف نرو تابستون میام خاستگاریت میای پی شخودم ولی خو اگه کنکور قبول نشه نمیتونیم ازدواج کنیم پس مجبور میشم برم دانشگاه 

گیر کردیم بین «ساعتی» که نمیگذره و «عمری» که زود میگذره....:))
منم مستقل شدن خیلی دوس دارم خیلیییییی بشه امسال میرم ی دانشگاه الکی ک فقد برم ولی عشقم گف نرو تا ...

حوش به حالت که حالا عشقتو داری :)

من حتی عشقمم نمیدونه دوسش دارم :/

حوش به حالت که حالا عشقتو داری :) من حتی عشقمم نمیدونه دوسش دارم :/

وای چ بد خیلی بده یکطرفه باشه عشق 🤕

گیر کردیم بین «ساعتی» که نمیگذره و «عمری» که زود میگذره....:))
سلام.سال نو مبارک🌺 عکسای جدید لئو رو دیدین؟ دیشب گذاشتم ولی گفتم شایدزشت باشه شمارو تگ کنم.☺ خوب ش ...

سلام 

سال نو مبارک 🌻

امیدوارم سال خیلی خوب همراه با موفقیت و شادی داشته باشید

مررررسی

الان میرم ببینم

تگ کردن ممنوع شده🤦‍♀️