یعنی بال پر بدی .هی بالا ببریش آخرشم که اکثرا جنبه ندارن در جوابت گند بزنن بهت
با احمق ها نباید بحث کرد فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بال پر دادن ینی همون اول ی حدو حدودایی مشخص کنی ک بدونه بعدشم بنظرم بعضیا میگن زیاد قربون صدقه نرین و اینا ولی من حس میکنم اگه بیشتر مهربون باشی بیشتر عاشقت میشه البته بستگی ب جنبه طرف هم داره
گیر کردیم بین «ساعتی» که نمیگذره و «عمری» که زود میگذره....:))
خب بال و پر دادن یعنی بهت بال بده پرواز کنی اوج بگیری .بهت اعتماد بنفس دادن انرژی مثبت ....اره شده .من ضعفامو کنارش فراموش میکنم گاهی حس میکنم شخص مهمی هستم ولی در کل خوب نیست یکی رو زیاد بالا برد
با احمق ها نباید بحث کرد فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی