2777
2789

الهی که روزی برسه که همه بهم و به اعتقادمون احترام بزاریم هیچ کس رو از روی چادر و مانتو و حجابش قضاوت نکنیم کاش زمانی برسه که بفهمیم انسانیت مهمه نه دین و مذهب یاد بگیریم دلی نشکنیم که حق الناسه هرکسی یه دینی داره یه مذهبی یه اعتقادی ولی همه انسانیم و مخلوق خدا

خیلی ناراحت می شیم وقتی این بحث ها رو تو سایت می بینم این حجم از بی احترامی ها به هر دو گروه دور از انسانیته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=230975207]چی شده حالا؟[/QUOT

چیزی نشده فقط امروز همش موضاعات بهم پریدن و بی احترامی مذهبی و غیر مذهبی ها بهم بوده آخه نمیدونم چرا نمی فهمیم خودمون داریم می گیم مذهب بابا انسانیت و ایمان مهمه

من خودم مذهب دارم دین دارم دوست چادری دارم دوست بی حجاب دارم دوستی دارم که اصلا دین نداره ولی مهمه ایمان و انسانیته 

می خوام یاد بگیریم همه رو به یک چشم نبینیم چون اگه دلی بشکنه باید جوابگوی خداوند باشیم

[QUOTE=230975207]چی شده حالا؟[/QUOT چیزی نشده فقط امروز همش موضاعات بهم پریدن و بی احترامی مذهبی و ...

اره واقعا دلشکستن خیلی بده   حالا به هر نحوی که باشه  چه بچه باشه چه یه ادم بالغ و چه دانشمند یا عالم دین  فرقی نمیکنه 

هرچیزی بتونی تصور کنی قابل اجرا شدنه