2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلا فقط یه دستبند مامانم برام خریده 

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

فقط مادربزرگم داد ۵۰ من بزرگترین نوم به بقیه ۲۰ داد ۵۰ هم داد برا تولدم 

پفک نخور شور بشی... یه وقت ازم دور بشی... لیمو نخور ترش بکنی... منو فراموش بکنی... ادامس بخور تا باد کنی... منو همیشه یاد کنی....

150

جفتشم مامان وبابام دادن

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

خودمون که هیچی بچم بیست‌وپنج وهزار ده تومان مادر شوهرم مثل گداها داد به دست بچم

دنیا بزن هرسازی که بلدی تامنم برقصم.نشد که بشه اونی که  میخواستم .....😔https://abzarek.ir/service-p/msg/558802 لعنت بهت دنیا.🥺🥺💔💔
خودمون که هیچی بچم بیست‌وپنج وهزار ده تومان مادر شوهرم مثل گداها داد به دست بچم

اصلا مبلغ عیدی مهم نیس بنظرم

حکایت ما و این زندگی، حکایت "انگشت کوچیکه پا" و پایه ی مبله درسته زندگی خیلی نامرده و زورش ب ما میرسه ولی میخوام بت بگم: مث انگشت کوچیکه پا پرو باش با هر زخمی ک زندگی بت زد درداتو بکش، اما زود ب خودت بیا و نشونش بده کی رئیسه😁🤪 
اصلا مبلغ عیدی مهم نیس بنظرم

نه مهم نیس ولی ادمی که داره واینجوری بکنه خیلی زشته بعد از چند دقیقه میبینم بچه خواهر شوهرم پولاشو اورده پیش پسرم ی پنجایی دراورده میگه اینو عزیز بهم داده اخه چرا کجا میریم ما ادما

دنیا بزن هرسازی که بلدی تامنم برقصم.نشد که بشه اونی که  میخواستم .....😔https://abzarek.ir/service-p/msg/558802 لعنت بهت دنیا.🥺🥺💔💔