2777
2789
عنوان

بگین کار من بد بود؟

148 بازدید | 8 پست

از دیشب تا حالا اعصابم خورده یعنی اصلا دست خودم نیست کل سیستم اعصابم ریخته بهم و منم یه ادمیم که سری قاطی میکنم و گریم میگیره انقد اعصابم خورد بود موقع خواب صدای ساعت میرفت رو مخم ساعتو برداشتم گذاشتم تو حال خوابیدیم تا صبح

حالا شوهرم میدونه اعصابم خورده به گفته خودش اومد منو بخندونه هی یه تیکه کلامیو میگفت که واقعا خوشم نمیومد ازش این کلمه و حرکاتش میرفت رو مغزم هی یه بار اروم گفتم نکن دوبار اروم گفتم نکن سومین بار دیگه داد زدم سرش بهش گفتم بفهم الان حال و حوصله ندارم کاراتم همش مسخرست اونم برگشت گفت تو بی ذوقی تو بی درکی اول سالی اولین روز سالمونو خراب کردی و اعصاب و روانت مشکل داره برو دکتر و...  

منم واقعا ناراحت شدم بنظرتون تقصیر من بود نباید اینجوری داد میزدم؟ الانم رفته بیرون معلوم نیس کجاس بهش زنگ زدم سرسنگین بود گفت قطع کن کار دارم انگار حوصلمو نداره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله یکم زیاده روی کری 

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

من؟  خب من واقعا اعصابم خورد بود دوبارم اروم گفتم نکن

خواسته خوشحالت کنه خب🤔 من اگ اعصابم خورد باشه شوهرم بدتر میکنه تا بیشتر منو بهم بریزه😑😑

مهربان باش شاید فردایی نباشد                                            شاید فردایی بود اما عزیزی نباشد:)