2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سلااااام به همه نی‌نی سایتی های عزیزم😍😍😍

سال نو مبارک ان‌شاءالله سالی پر از برکت و سلامتی و خوشی باشه کنار خانوادتون سال خوبی داشته باشید و سلامتی و رشد و شکوفایی فرزندانتون رو ببینید 

کنار همسرتون سالی پر از عشق داشته باشید سفت بچسبید بهم همو ول نکنید قدر همو بدونید و توو این ۲روز دنیا حسااابی عاشقی کنید💑🥰😙😍😌

امیدوارم همه عاشقا بهم برسن👫 آمین

الهی دامن همه خانم های عزیز که منتظر نی‌نی هستن سبز بشه و به زودی مادر یک بچه صالح باشند و یک فرشته کوچولو به زودی مهمون خونشون بشه🤰👼 آمین

ان‌شاءالله هممون سلامت باشیم و خوشبخت باشیم🥳♥️ آمین

ان‌شاءالله هرکس مشکلی داره حل بشه مخصوصا مشکلات مالی و جیبمون پرررر پووول باشه 💵💸 آمین

الهی همه اونایی که منتظر یک ازدواج خوب هستن به زودی عروس شن و خوش و خرم برن خونه بخت👰🤵 آمین

الهی هممممههههه‌ی مشکلات حل بشه زندگیمون از لطف خدا سرشار بشه 😍😍😍🤲 آمین

خدا همه مریض هارو شفا بده🤲🧡 آمین

نی‌نی سایتی های عزیز خانومای خوشگل و کدبانو الهی اونقد بخندین که قهقهتون تا اسمونا بره و لبخند همیشه نقش لباتون باشه💞🥰😁😍

سلااااام به همه نی‌نی سایتی های عزیزم😍😍😍 سال نو مبارک ان‌شاءالله سالی پر از برکت و سلامتی و خوشی ...

امین عزیزم😍😇

تکیه و توکل کن بر زنده ایی ک هرگز نمیمیرد...
امین عزیزم😍😇

سال نو مبارک باشه ،سالی پر از برکت و سلامتی برایتان آرزومندم،🥰کسی میدونه کی باید ساعت و بکشیم جلو؟

به گورستان گذر کردم کم و بیش،بدیدم حال دولتمند و درویش، نه درویشی به خاکی بی کفن ماند، نه دولتمند برد از یک کفن بیش 🌺