2777
2789
عنوان

عیدی ندادن

476 بازدید | 22 پست

یعنی حس می کنم همونطور که خودم همیشه انگار فراموش شده هستم، حالا نوبت بچه هامه، فقط بابام بهمون عیدی داد، مامانم نه به من نه به بچه هام عیدی نداد، ای خدا مثلا بزرگ فامیلم خونمونه، اونم به بچه های ما ک میرسه ندار میشه، خیلی ناراحتم، خودم به جهنم، بچه هام دلشون به این عیدی ها خوشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه مامانتم عیدی میدن

تقدیرم را با خون نوشت آنکس که همه تقدیرها را با قلم نوشت.    از وقتی به دنیا اومدم خدا برام دنیا رو سه طلاقه کرد. نمی‌دونم چرا. فقط میدونم اون دنیا خیلی باهات حرف دارم. از دوران کودکی گرفته تا دوران قبل ازدواج و بعد ازدواج که دلم تا حالا خونه. نمی‌دونم کی میخواد تموم شه.
والا مامانم خودش درآمد داره، همیشه هم می داد، امسال همه چی رو حذف کرده

شاید بنده خدا یوقت دیگ میخاد عیدی بده

امام زمان خوبم 🥺دعا کن خط قرمزا رو رد نکنم 🙏🤲.   به حق این شب❤️ نیمه شعبان ۱/۱۲/۱۶
برا شماها چطوره؟؟ دلم برا بچه هام می سوزه از هیچ طرفی آدم حسابشون نمی کنن

بدو برو یه کادوی  خوشمل براشون بخر 

نی  نی  یار  چه  مهربونه   / قدر منو میدونه  / منو تعلیق  میکنه  / بی  عذر  و  بی  بهونه  🙂🙃

مگه هردوطرف باید عیدی بدن 

برای ما یه سمت بده کافیه

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
بدو برو یه کادوی  خوشمل براشون بخر

خودم و باباشون بهشون دادیم، آخه میدونی از اینکه تو فامیل شوهرمم بین بچه ها فرق میزارن، می سوزم، بچه هاشون میان به بچه هام میگن ما اینقدر گرفتیم اونا دلشون نی سوزه هیچ وقت بچه های منو آدم حساب نمی کنن

خودم و باباشون بهشون دادیم، آخه میدونی از اینکه تو فامیل شوهرمم بین بچه ها فرق میزارن، می سوزم، بچه ...

درست میشه 

فکر نمی کردم من روزی این جمله رو بگم 

ولی درست میشه 

نی  نی  یار  چه  مهربونه   / قدر منو میدونه  / منو تعلیق  میکنه  / بی  عذر  و  بی  بهونه  🙂🙃