2777
2789
عنوان

عیدی ندادن

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 22 پست
حتی بزرگ فامیلمونم که اینجاست خوب بلده برا بقیه نوه نتیجه هاش بخره، به ما که میرسه ندار میشه 

ولش کن بابا  خوش باش  

عید تو نزار کسی  خراب  کنه  

این عید تو  خودت خرابش کن 😂😂😂🤣🤣

نی  نی  یار  چه  مهربونه   / قدر منو میدونه  / منو تعلیق  میکنه  / بی  عذر  و  بی  بهونه  🙂🙃
من خو بچم بابا نداره.حتی ی‌زنگ‌نزدن سراغشو بگیرن خانواده پدریش.دنیا همینه عزیزم

من همیشه میگم توقعی از کسی نداشته باشیم، الان فقط به خاطر بچه هام دلم سوخته

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولش کن بابا  خوش باش   عید تو نزار کسی  خراب  کنه   این عید تو  خودت ...

فقط به خاطر فرق گذاشتناشون دلم می سوزه یادم خودم می افتم همیشه وقتی کوچیک بودم بین نوه ها فرق میزاشتن

فقط به خاطر فرق گذاشتناشون دلم می سوزه یادم خودم می افتم همیشه وقتی کوچیک بودم بین نوه ها فرق میزاشت ...

الهی قربون شکل ماهت برم 

وقتی عبوسی به قران بچه هات زحر میکشن 

هر وقت مامانم این کشلی  من استرس  میگرم 

اونا که درست نمیشن 

تو شاد باش فشق من 

نی  نی  یار  چه  مهربونه   / قدر منو میدونه  / منو تعلیق  میکنه  / بی  عذر  و  بی  بهونه  🙂🙃
حتی بزرگ فامیلمونم که اینجاست خوب بلده برا بقیه نوه نتیجه هاش بخره، به ما که میرسه ندار میشه 

این دیگه برمیگرده به روابط فامیلی ولی همیشه به این اعتقاد داشتم به جز پدر و مادر هیچ کس حتی نزدیک ترین فامیل هاتون هم بهتون اهمیت نمیدن

این دیگه برمیگرده به روابط فامیلی ولی همیشه به این اعتقاد داشتم به جز پدر و مادر هیچ کس حتی نزدیک تر ...

والا همیشه یادمه کوچیکم بودم همیشه هم احترام بهشون میزاشتم هم همیشه بهشون خوبی کردم، الان دیگه خودم مهم نیستم، برا بچه هام ناراحتم که تحویلشون نمی گیرن