2777
2789
عنوان

بادکنک باد کردم دل‌درد گرفتم

116 بازدید | 10 پست

هفته ی هفتم بارداریمه از صب بلند شدم یکم ظرفهای شستم و ۷سین چیدم بعدشم ۸ تا بادکنک باد کردم الان دلم خیلی درد میکنه 

بچم چیزیش نشه

شوهرم هی تاکید میکرد از جات بلند نشو خودم میام همه چیو درست میکنم ولی کو گوش شنوا

رویاشونم😁
موقع فوت کردن ب عضله شکم فشار میاد برای همین دیگ  دراز بکش نیم ساعت اینا  کار سنگین ا ...

میخواستم تازه حاظر شم آرایش کنم کلا منتفیه سال تحویلی هپلی باید بشیم 😐🤦🏻‍♀️

رویاشونم😁

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اوایل هفته ی هفتم هستم  

مواظب باش اوایل بارداریته بخودت فشار نیار گلم هم برای بچه و هم تو خوب نیست منم الان هشت ماهمه باردارم

مهربان باش شاید فردایی نباشد                                            شاید فردایی بود اما عزیزی نباشد:)                                 
مواظب باش اوایل بارداریته بخودت فشار نیار گلم هم برای بچه و هم تو خوب نیست منم الان هشت ماهمه باردار ...

خیلی سخته

وای اولش اینه آخراش دیگ چی میخواد بشه خدا خودش کمکمون کنه

عزیزم انشالله ب سلامتی و خوشی نینیتو بغل کنی

اذیت نیستی؟ ماه آخر بهتر میشه یا بدتر؟

رویاشونم😁
خیلی سخته وای اولش اینه آخراش دیگ چی میخواد بشه خدا خودش کمکمون کنه عزیزم انشالله ب سلامتی و خوشی ...

انشالله توهم بخوشی کوچولوتو بغل کنی 

برای من ماهای اول سخت بود الانم یکم سنگین شدم ولی بهتر ازماهای اوله باز

مهربان باش شاید فردایی نباشد                                            شاید فردایی بود اما عزیزی نباشد:)                                 
انشالله توهم بخوشی کوچولوتو بغل کنی  برای من ماهای اول سخت بود الانم یکم سنگین شدم ولی بهتر از ...

ممنون عزیزم

خداروشکر انشالله ی زایمان راحت و خوب داشته باشی گلم

رویاشونم😁