2777
2789

پسرم ۱۴ ماهشه 

تا ۷.۸ ماهگی بیضه هاش طبیعی بود 

بعد از اون حدود یه سالگی بردمش 

گفت باز گفت طبیعیه 

ولی باز الان انگار کیسه بیضه اش خالیه 

وقتی دست میزنم هست ولی تو حالت طبیعی هیچی نیست

خیلی نگرانم 

الانم تعطیلاته نمیشه ببرمش دکتر 

بیضه نزول نکرده چجوریه اصلا ؟ 

تو میای و همه دردامون دوا میشه..........

وای چرا جدیدا این مشکل توی پسر بچه ها زیاد شده خیلیا رو میشناسم که مشکل بیضه دارن بچه هاشون.

عاشق زندگیمم عاشق دخترامم عاشق همسرمم بابت این نعمت هام هرروز و هرروز شکر گذار خداوند مهربانم هستم خدایا شکرت خدایاشکرت خدایا شکرت  😍...     آقایون لطفا درخواست دوستی ندهید🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پسرم بدنیا اومد دکتر گف یکی از بیضه ها پایین نیومده تا یکسالگی وقت داره ۱۱ ماهگی بردمش دکتر بهم گف اومده پایین درصورتیکه هنوز پایین نیومده بود ۱۲ ماه و نیمش بود یه روز دیدم بشدت گریه میکنه و نمیتونه راه بره تا اینکه بردمش دکتر و گف ببر سونو  روز بعد اورژانسی عمل شد

فقط حیدر امیرالمومنین است                                           اللهم عجل لولیک الفرج
من پسرم بدنیا اومد دکتر گف یکی از بیضه ها پایین نیومده تا یکسالگی وقت داره ۱۱ ماهگی بردمش دکتر بهم گ ...

نه این طبیعیه راه میره 

دست میزنم درد هم نداره 

ولی خوب من دلم میجوشه 

تو میای و همه دردامون دوا میشه..........
نه این طبیعیه راه میره  دست میزنم درد هم نداره  ولی خوب من دلم میجوشه

یه دکتر ببرش برا اینکه خاطرت جمع بشه

فقط حیدر امیرالمومنین است                                           اللهم عجل لولیک الفرج

پسر من هم همینطوری بود دکتر گفت طناب بیضه کوتاه هست که به مرور خودش اصلاح میشه وشد،داخل حمام بزار بشینه آب بازی کنه اون لحظه نگاه کن اگه حالت تشدید رو دیدی روی بیضه هاش یعنی مشکلی نیست نگران نباش خودش با رشد طناب بیضه میاد سر جاش و میمونه همونجا

من صبر میکنم،خدا برام جبران میکنه