2777
2789
عنوان

شوهرم گیر داده که....

664 بازدید | 13 پست

سلام خانوما تولد دخترم 9 فروردین هست ما فک میکردیم همسرم 5 روز تعطیلی داره گفتیم بندازیم جمعه ولی الان میگه دو روز تعطیلم 1 فروردین ماه بگیریم 8 روز جلو تر بگیرم بد میشه تولدشو. 

مهمونم مادرم و آبجی و داداش و برادر شوهر و مادر شوهر اینان میگم اینا که میان عید دیدی بگم شام بیام بد شامم تولد دخترم باشه. 

بد میشه اینجوری؟؟؟ 

هر چی میگم قبول نمیکنه بمونه  روز خودش تولد بگیریم

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فرق ندارد عزیزم بگیرید... مهم جشنه‌.. چند روز اینور اونور مهم نیست

منم میگم حالا ک گیر داده ارزش دعوا نداره بگیریم عکسا و فیلم هاشو نگه دارم روز تولدش بزارم پیجش

آره دیگه اگه همسرت تعطیلی نداره و میخای روز تعطیلیش بگیری خوبه همون روز اول بگیر اونطوری دوباره کاریم نمیشه یبار برا تولد یبار برا عید دیدنی بیان همون روز میان هم عید دیدنی هم تولد دخترت هم همسرت تعطیله کارش راحته

زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤
آره دیگه اگه همسرت تعطیلی نداره و میخای روز تعطیلیش بگیری خوبه همون روز اول بگیر اونطوری دوباره کاری ...

آخودمم میگم  خیلی زوده یکمم فکر میکنم میبینم نه بگیرم بهتره تا 13 بدر 2 تا عروسی دعوتیم  میگم بگیرم با خیال راحت بقیه تعطیلات بگذرونم و واس عروسی برم.

حالا ببینیم آقامون صب چی میگه

آخودمم میگم  خیلی زوده یکمم فکر میکنم میبینم نه بگیرم بهتره تا 13 بدر 2 تا عروسی دعوتیم  م ...

زود بگیری بهتره، عروسیم دعوتین دیگه بدتر عروسیا خسته میشی با کلی کار و خستگی و هول هولکی میره از دماغت درمیاد

زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤
زود بگیری بهتره، عروسیم دعوتین دیگه بدتر عروسیا خسته میشی با کلی کار و خستگی و هول هولکی میره از دما ...

خودمم تو این فکرم هم میدونم شوهرم کوتا نمیاد اول سالی شب عیدی دعوا نکنم میگم با دلخوشی بشه

خودمم تو این فکرم هم میدونم شوهرم کوتا نمیاد اول سالی شب عیدی دعوا نکنم میگم با دلخوشی بشه

مگه شوهرت چی میگه؟ میگه زود باشه یا همون روز خودش

میگه زود بگیریم اونم رفت سفارش کیک بده امروز نبود. دیگه موند

عزیزم مبارکه هرچی صلاحه همون باشه