2777
2789

خیلی پر رو و بی مسولیته بیکاره انتظار داره همه خرجاش رو من از پس اندازم بدم من الان بیکارم دوس دارم برم یه شهر بزرگتر خودم شاغل بشم و از زندگیم محوش کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درد منه الان دقیقا 

الان من با پول خودم براش لباس خریدم از غروب غر میزنه ک لباسام ارزون هستن در صورتی میدونه دیگه هیچ پولی ندارم همش میگفت آجیل هم نخریدیم میوه هم نداریم انگار تقصیر منه 

الان من با پول خودم براش لباس خریدم از غروب غر میزنه ک لباسام ارزون هستن در صورتی میدونه دیگه هیچ پو ...

کوتاه نیا از اول، پس اندازت یه کاری کن که بند جایی باشه نتونه خرجش کنه 

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️
بهترین کارو میکنی منم ی مدت این تصمیم رو دارم ، ولی من ی دختر ۴ساله دارم نمیدونم چیکار کنم 

مشکلم اینه یه شهرستان کوچیک هستیم ک کار نیست اینجا قول داده بریم شهر بزرگ اونجا حتما شاغل میشم و از زندگیم میندازمش بیرون ازش متنفرم زالو صفت بی غیرت 

هیچی همون اول اینفدر بهش رو نمیدم.. 

من شوهرم بیکار بود اولا قشنگ چپمیرفتم راس میرفتم سرکوفتش میزدم یه هزاری ام ن خودم ن خانوادم کمکش میدادیم همون شد رفت دنبال کار اگه دست افرین پشتش مبزدیم الان بدبخت بودم

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

هیچی همون اول اینفدر بهش رو نمیدم..  من شوهرم بیکار بود اولا قشنگ چپمیرفتم راس میرفتم سرکوفتش ...

منم خیلی سرکوفت زدم میگه اینجا شهرستان کار نیست قراره بریم شهر بزرگتر اونجا حداقل خودمم میتونم کار کنم برا خودم 

منم خیلی سرکوفت زدم میگه اینجا شهرستان کار نیست قراره بریم شهر بزرگتر اونجا حداقل خودمم میتونم کار ک ...

باید بگی همینه ک هست کار نبود غلط کردی زن گرفتی

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

منم خیلی سرکوفت زدم میگه اینجا شهرستان کار نیست قراره بریم شهر بزرگتر اونجا حداقل خودمم میتونم کار ک ...

اینم بگم من حتی حاضر بودم سر لج جدا هم بشم