2777
2789

دوستان میخوام بدونم مزاجم چیه 

قدم ۱۷۰ و وزنم ۷۰ شکم و پهلوم زیاده دست و پامم درشتن 

خیلی عصبیم و بی حوصله و زیاد میخوابم

موهام نازک و پرپشته

زبونمم سفیده زانوهامم همیشه درد میکنه 

ممنون میشم اگه راهنماییم کنید چون میخوام اصلاح مزاج کنم و لاغر شم

خدا💚💙💛

سردی و رطوبت بدنتون بالاست من تا حدودی مطالعه دارم کاملا وارد نییستم.اما یه طب سنتی هست تو شهر ما من خودم پیشش میرم برلی چیزهای معمولی اما کسانی که برای اصلاح مزاج پیششون رفتن و خیلی چیز های دیگه خیلی ازشون راضی هستن. پیجش رو میتونم براتون پیدا کنم بفرستم دایرکت پیامشون بدین جواب میدن یا شمارشو بگیرین واتساپ پیام بدین

اینجوری که من از ایشون پرسیدم مزاج هر قسمت بدن متفاوته مثلا ممکنه معدتون سودایی باشه اما سرتون سرد و رطوبت داشته باشه. اینکه اندام های بدن هر کدوم میتونه متفاوت باشه و یک نکته اینه که باید در استفاده از داروهای گیاهی صبر داشته باشین چون زمان میطلبه اما نتیجه میده ولی خودم صبر ندارم برای همین بی حوصلگیم هم یک علت طب سنتی داشت ولی خب سختمه سه ماه داروی گیاهی استفاده کنم هر روز جوشندنی درست کنم بخورم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان