2777
2789
عنوان

پرش پای نوزاد در خواب

4039 بازدید | 26 پست

خانما کسی نوزادش تو خواب پرش پا داره؟؟ لطفا جواب بدین خیلی نگرانم 

نوزادم ۴۸ روزشه و امروز تو خواب پاش خیلی پرش داشت لطفا اگه تجربه ای دارین بگین😢🙏🙏🙏

ببر دکتر حتما

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یبار بردم‌نوار مغز گرفت نرمال بود اما کفت ماه بعد باز بیار میفته تعطیلات  خیلی نگرانم اصلا اف ...

خودم نه

بچه دوستم 

تحت کنترل بود دارو میخورد

الانم بچه کاملا نرمالیه

فقط پیگیر باش

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

سلام عزیزم من ماما هستم 

و کارم‌تخصصی nicu بخش مراقبت ویژه نوزادان

حرکات پرشی تو نوزادا میتونه رفلکس باشه که در ۷۰٪ موارد ناشی از رفلکس های نوزادیه

🔆🔆 ولی زمانی این حرکات نگران کننده است که علائمی همراهش باشه🔆🔆

📌حرکات پرشی جیترنس : که در اثر افت شدید قند خون معمولا دو اندام مثلا دو تا دست یا ۴ اندام دو‌دست و دو پا میلرزن و پرش های پشت  سر هم دارن و اکه حین پرش عضو رو با دست نگه دارید پرش متوقف میشه احتمالا چند ساعته خوب شیر ندادید و باید نوزاد رو با شیر خودتون یا شیر خشک تغذیه کنید

📌حرکات پرشی تشنج:معمولا رنگ لب ها و پشت لب نوزاد کبود میشه و بیشتر حرکات به صورت پدالی و‌ وقتی پرش تشنجی باشه وقتی حرکت میکنه شما اون‌ عضویی که پرش داره رو با دست بگیرید پرش متوقف نمیشه ....

خودم نه بچه دوستم  تحت کنترل بود دارو میخورد الانم بچه کاملا نرمالیه فقط پیگیر باش

ببخشید زیاد سوال میپرسم

میدونین دقیق چجوری بود و از چند ماه شروع شد پرش هاش؟ عید برام هیچ معنایی نداره😢

ببخشید زیاد سوال میپرسم میدونین دقیق چجوری بود و از چند ماه شروع شد پرش هاش؟ عید برام هیچ معنایی ند ...

نه بخدا

از همون اوائل بود اگه اشتباه نکنم

بیمارستان کودکان ببرش

نگران نباش

کنترل میشه

ممنونم بانو🙏❤️ 

خواهش میکنم اگه خواستی باز این اتفاق افتاد برام فیلم بگیر و دقیقا وقتی پرش داره عضو رو نگه دار ببین متوقف میشه یا نه 

اگه تهران هستی میتونم راهنماییت کنم کجا ببری که سونوگرافی از مغزش انجام بدن

نگران نباش ولی اگه واقعا اینقدر این موضوع اذیتت میکنه برو بیمارستان و ازشون بخواه 24 ساعت نوزادت رو کنترل کنن اونا مانیتور دارن و سطح اکسیژن و ضربان قلب رو چک میکنن که این شواهد واسه تشخیص افتراقی تشنج از رفلکس طبیعی و جیترنس به شدت کمک میکنه

اگه شما ازشون بخوایید موظف هستند چون اگه خدایی نکرده اتفاقی بیوفته مسئولیتش با اوناست 

و اونا نوزاد رو باید تحت نظر بگیرن و واسش سونو و آزمایش اورژانسی هم انجام بدن و تشخیص بذارن

خواهش میکنم اگه خواستی باز این اتفاق افتاد برام فیلم بگیر و دقیقا وقتی پرش داره عضو رو نگه دار ببین ...

قربونتون برم، نه زنجانم تهران نیستم

خیلی نگرانم از طرفی پسرم سینمو نگرفت شیر خشک دادم و سینمو میدوشم میدم اصلا افسرده شدم

اینجور چیزا رو هم میبینم کلا بهم میریزم