2777
2789
عنوان

پرش پای نوزاد در خواب

| مشاهده متن کامل بحث + 4039 بازدید | 26 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهش میکنم اگه خواستی باز این اتفاق افتاد برام فیلم بگیر و دقیقا وقتی پرش داره عضو رو نگه دار ببین ...

سلام عزیزم من اتفاقی تو این تاپیک متوجه شدم شما تو بخش ان ای سیو کار میکنین

یه سوالی داشتم ممنون میشم راهنماییم کنین خیلی نگرانم

دختر من ۶ ماه و نیمشه و تا دوروز پیش حرکاتش خیلی طبیعی بود 

الان دوروزه تو بیداری دستاش پرش داره ولی نه زیاد و اگه دستاش و بگیرم پرش متوقف میشه 

نمیدونم چجوری توصیف کنم ببینین وقتی تو بیداری دست و پا میزنه و حالت بازی کردن داره و میخنده یکدفعه دوتا دستاشو یه حالت پرشی پیدا می کنن

وقتی باهاش حرف میزنم و حالت عادی که دست و پا نمیزنه و یا تو خواب  این حرکت اتفاق نمیوفته

خواستم راهنماییم کنین ببینم نگران کننده است یا طبیعیه؟

خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم 

سلام عزیزم من اتفاقی تو این تاپیک متوجه شدم شما تو بخش ان ای سیو کار میکنین یه سوالی داشتم ممنون می ...

عزیزم پسر منم همینجوریه دقیقا دارم دق میکنم دیگه.من بردمش دکتر گفت ممکنه تشنج باشه و دارو داده واسش ولی بازم پرش داره.شماچیکار کردین؟

عزیزم پسر منم همینجوریه دقیقا دارم دق میکنم دیگه.من بردمش دکتر گفت ممکنه تشنج باشه و دارو داده واسش ...

من هبچ کاری عزیزم تو نت سرچ کردم و با یک متخصص ان ای سی یو انلاین صحبت کردم دیدم علائمش با حرکتای دخترم خیلی فرق داره و اینا یه جورایی حرکات طبیعی بدنشونه 

شما هم سر خود دارو نده با چند تا دکتر مشورت کن مطمئن که شدی تشنجه بعد دارو بده عزیزم

من هبچ کاری عزیزم تو نت سرچ کردم و با یک متخصص ان ای سی یو انلاین صحبت کردم دیدم علائمش با حرکتای دخ ...

اعصاب ادم خوردمیشه بچه یهو دستاش میره بالا هرکس میبینه میگه چرااینجوری کرد مگه ترسید.دقیقا مثل حالت ترس اینجوری میکنه

اعصاب ادم خوردمیشه بچه یهو دستاش میره بالا هرکس میبینه میگه چرااینجوری کرد مگه ترسید.دقیقا مثل حالت ...

نه برای دختر من اینجوری نبود پرشش 

حتما با چندتا دکتر مشورت کن عزیزم

نه برای دختر من اینجوری نبود پرشش  حتما با چندتا دکتر مشورت کن عزیزم

بردم عزیزم دوبارم نوار گرفتن گفتن احتمالا پرشهای خوش خیمه و فعلا داروبخوره ولی من بازم نگرانم

اعصاب ادم خوردمیشه بچه یهو دستاش میره بالا هرکس میبینه میگه چرااینجوری کرد مگه ترسید.دقیقا مثل حالت ...

سلام گلم داخل سایت هستید راجب پرش دست و پای نوزاد ازتوک سوال داشتم ممنون میشم اگه بودین باهاتون صحبت کنم