2777
2789
عنوان

تا از باباتون کتک خوردین؟

918 بازدید | 62 پست

تا حالا از باباتون سر هیچ و پوچ و بی تقصیر کتک خوردین؟

نمیخام فاز منفی بدم فردا عیده ولی خب همین الان بابام کتکم زد از موهام کشید پرتم و فش داد خیلی‌ موهامو دوست داشتم ولی الان دیگه متنفر شدم ازشون میخوام کوتاهشون کنم...💔

منم خیلی بابایی بودم اگه مامانم بود برام مهم نبود ولی الان چشام شده کاسه خون

🍓🍒

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی زیاد ازش کتک خوردم💔

دوست عزیز! علایق دیگران به شما ربطی نداره و شما حق ندارید به خاطر علایق یکی اونو تحقیر یا مسخره کنید!😊بیاید یکمی باهم مهربون باشیم🦋انسانم آرزوست🦋💜army💜

یه پس گردنی هم کتکت محسوب میشه ؟؟

البته چندان هم بی تقصیر نبودم

بقیش یادم نکیاد ولی حتما بازم بوده

کاربری سوممه از سال ۹۲ با نی نی سایت آشنا شدم، کاربری اولم(نیلوفرآبی) رو خودم خواستم تعلیق شه ولی کاربری دومم (کاریزما) رو به دلیل زدن حرف حق تعلیق کردن_من مبتلا به زیباترین بیماری جهان به نام سینستزیا یعنی حس آمیزی هستم، یعنی اعداد،حروف،کلمات و آدما هر کدوم رنگ و طعم و بوی خاص خودشونو دارن مثلا اسم نیلوفر برام سبز رنگ هست با صدای شرشر آب رودخونه عدد ۳ برام زرد رنگ هست و عدد ۷ سبز رنگ   ❤AMIR❤   پسر گلم زودتر به دنیا بیا و مامانی و بابایی رو حسابی خوشحال کن 😍 _ من تو این دنیا خیلی سختی کشیدم میشه برای خوشبختی و عاقبت بخیری یه صلوات بفرستید الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم £ خدایا به امید خودت£ 

نمیدونم اطرافیان ب من میگن بابات تو رو خیلی دوس داره 

ولی بخدا  دریغ از یه ذره محبت 

خیلی عذابه عزیزترین فرد زندگیت اینطوری باهات تا کنه 

کاربریم اسم خودم نیس اسم دختر خاله خوشگلمو گذاشتم  

وقتی عصبانین یا از چیزی ناراحتن به پرو پاش نپیچ 

بابام هر وقت اعصابش خورده یا تو خودشو اصلا کاری بهش ندارم ، صبر میکنم تا خودش آروم شه

تا حالا کتکم نزده ولی گاهی سرم داد زده 

⛔⛔ درخواست دوستی ممنوع⛔⛔حتی برای شما دوست عزیز
بمیرم برات🥺💔 نه عزیزم پیش نیومده ولی میدونم چقد حس بدی داری الان:)))💔

خدا نکنه 🥺❤️

خیلی بابامو دوست دارم همش میگم کاش بابام اخلاقش خوب بود ... حتی یه بار بغلم نکرده یا بوس ولی خب دوسش داشتم الانم زد سر هیچ و پوچ گلبم شکست💔

🍓🍒

چه کارایی 🙁

من‌ از وقتی برادرم به دنیا اومد دیگه خیلی بهم اهمیت نداد بعد بخاطر اون دعوام کرد 

بعد دیگه ازش متنفر شدم الان پول داشتم آدم حسابش نمیکردم 

حس میکنم بابای تو هم مثل بابای منه خیلی گیره؟ 😂نه 

ترکین؟