2777
2789
عنوان

چقدر مهمه یه پسر مارو بخاد ؟!؟ هیشکی منو نمیخاد 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 36 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه نظرمن رو بخوای کلا بری*ن تو ازدواج درست رو ادامه بدع خاستگار تا دلت بخواد هست

اما دگه میخوای ازدواج کنی

یه وقت نگیی واییی الاننن خاستگار ندارم میترشم

نه تو مطمئنا خیلی با لیاقت تری از هررر پسری

پس هول نشو اگن گفتن فلانی خاستگار داره فلانی ازدواج کرد فلانی دوقلو زایید😐

و یه ازدواج خوبو رقم بزن

کاش به عقاید هم احترام میذاشتیم!زن ها علیه زن ها نباشید!طرز تفکر من به خودم مربوطه،لزوم به توضیح حرفام نمیبینم،لطفاا بی احترامی نکنید. تیکر تولدمه!

تو مفاتیح یه دعای گشایش کار هست بنویس قسمت اسم اسم خودتو بنویس حتما تو ساعت سعد باشه یه جورایی چش خوردنم هس حتما بین قبلیا عالی هم بوده بعد به تیپت برس تاپیک آخرمم یه راهکارای زیبایی توش هست ببین به دردت می خوره

منو هیچکس نخواست نه پدرمادرم نه خواهرام نه همسرم نه عشقم مطمینم دراینده بچهام هم منو نخواهند خواست. ...

بیخیال:)بگو به درک و زندگیتو ادامه بدع

مگه پدرم منو خواست؟مگه خانواده مادذم یا خانواده پدرم منو خواستن؟

کاش به عقاید هم احترام میذاشتیم!زن ها علیه زن ها نباشید!طرز تفکر من به خودم مربوطه،لزوم به توضیح حرفام نمیبینم،لطفاا بی احترامی نکنید. تیکر تولدمه!