2777
2789

سلام من جوانسازی پوست در کلینیک شی لیزر در سعادت اباد ❤️ پیش آقای دکتر میلاد گندمی انجام دادم واقعا راضی بودم ماندگاریشم خوب بود از برند خوبی هم استفاده کرد شمارش 02126654500 اسم سایت هم شی لیزر بود . نمونه کار هاشون داخل سایتشون هم هست ❤️

نه من دکتر برام داد چروک های ریز رو خیلی برطرف میکنه دکتر گفت هیچ کرم و داروی کلاژن موضعی اثری روی ...

نه اصلا اشتباه نکن   من ۳۷ سالم شده دور چشم تقربیا داشت جروک می‌افتاد ولی خط خند و  اخم داشتم از یه پزشک همدانی که خیلی هم معتبره  پک حوانساز سفارش دارم   ۴ ماه مصرف کردم  و ۹۰ درصد بهبودی حاصل شده العان  یه ساله نمیزنم و خدا رو شکر بر نگشته  خییلی عالیه میتونید خودتون مشاوره بگیرید و حتی رصایتشون رو ببنید ۰۹۰۲۶۷۴۴۶۳۲  

با اینکه  قرصهای خوراکی هم داشت بهم گفت  همین جوابدهیش عالیه و من هم با همین پک حوانساز  پوستم عالی شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینم مثل موضوعات قبلی مینویسم ایشالا بدرد کسی بخوره

اولا که شل شدن پوست صورت چنتا علت داره معمولا قبل از درمان باید به فکر این باشید که جلوی بدتر شدن و بگیرید 

ژنتیک ، افزایش سن ، تغذیه ، نور آفتاب ، لاغری زیاد و چنتا علت دیگه 

حالا میشه کاری کرد یا نه ؟ بله میشه تا حد زیادی با توجه به وضعیت هر کس البته فرق میکنه اگر خیلی لاغر کرده باشید ، اگر تغذیه تون بد باشه یا به خاطر ژنتیک این اتفاق میوفته البته که نداشتن زندگی سالم و ورزش هم هست توصیه مو میگم اگر نه باید برید با نخ لیفت کنید که خیلی توصیه نمیکنم اول سعی کنید طبیعی درست کنید مشکل رو 

حالا چی میشه که اینطوری میشه ؟ پوست شما معمولا به علت چیز های بالا کلاژن و الاستین کمتری میسازه که باعث شل شدن و افتادن پوست میشه

استرس و کم کنید ، رژیم غذایی سخت اگر دارید درستش کنید و میتونید از سرم های پوستی مثل رتینول و همراهش بافه اوردینری مثلا استفاده کنید
ولی بگم این محصولا رو اگر بخرید با این قیمتاشون و بزنید ولی یه کار های ساده مثل ضد افتاب زدن و رعایت نکنید هیچ فایده ای نداره . این دو تا سرم که گفتم میتونه به این مشکل خیلی کمک کنه چین و چروک تیرگی و... هم این ترکیب خیلی خیلی بهتر میکنه 

رتینول و هفته ای 2 بار استفاده کنید (اول شستشو +سرم رتینول +ابرسان+مرطوب کننده +ضد افتاب )

سرم بافه هم هر روز میتونید استفاده کنید .فقط تو روز هایی که رتینول میزنید از بافه تو یک روتین جدا استفاده کنید مثلا قراره شب رتینول بزنید بافه رو صبح بزنید . در ضمن بهتره کلا سرم ها ر وشب بزنید فقط روزهایی که رتینول دارید بافه رو صبح بزنید . قطعا .ضعیت پوستتون بهتر میشه 

شوینده هم اگر توان مالیشو دارید از شوینده های خوب مثل سراوی استفاده کنید اگر نه سیمپل هم خوبه 

ضد افتاب هم حتماااااا بزنید اگر توان مالی دارید ایزدین و کلینیک و... اگر نه مدل های دیگه 

ابرسان و مرطوب کننده هم همینطور

حالا اکثر محصولات خارجی مثل همین رتینول یا بافه اوردینری و... که گفتم تو اکثر فروشگاه ها فیک دارن میفروشن در این حد که خیلیاشون حتی خودشون هم نمیدونن که محصولشون فیکه
حتما از جای معتبر بخیرید . من قبلا دو تا فروشگاه معرفی کرده بودم این دفعه سه تا معرفی میکنم .

اولی اوردینری استور دومی فروشگاه مادران و سومی سراوی ایران

اولی از همه بهتره تو گوگل بزنید اوردینری استور میاره براتون . دومی فروشگاه سیسمونیه اما بهداشتی های اصل و داره سومی هم یه سایت دیگس اونم خوبه 

سعی میکنم به همه ی سوالا جواب بدم.

اینم مثل موضوعات قبلی مینویسم ایشالا بدرد کسی بخورهاولا که شل شدن پوست صورت چنتا علت داره معمولا قبل ...

درودها😃🌼

من وقتی رفتم دکتر چه دکتر پوست چه طب سنتی(که گند زد به پوستم🌚) کلا هر کرم مالیدنی بزنم هرچی باعث جوش میشه و دیگه اصلا هیچی به پوستم نمی‌زنم حتی ضد آفتاب و از جوش خبری نیس🌝 پوستم زیادی حساسه 

با وجود سن کم و لاغری زیاااد، کلا شل تشریف دارم(: از پوست صورت گرفته که خیلی شل و بی جونه تا عضلات دو قل پا /=  دست بزنی مشخص میشه خیلی شله🦥 

اگر هر راهکار خوردنی ای دارید میشه راهنمایی کنید 

(میگن پای مرغ کلاژن زیادی داره، میشه هر روز خورد؟☠ اصلا خوردنی هست؟)

فعلا یه ماهه قرص کلاژن myvitamins گرفتم روش نوشته روزی دوتا ولی دارم ۴تا میخورم فعلا که چیزی ندیدم🌚 چون هنوزم صورتم شله نمیدونم اصلا تأثیر داشته یا نه، هرچی هم باشه نامحسوسه

بله تغییرش رو احساس میکنم.

سلام عزیزدلم ممنون میشم جواب بدی.

من پوستم خشکه.چروکای ریز زیر چشمم افتاده ۳۱ سالمه.

همون قرص کلاژن بگیرم استفاده کنم خوبه؟

اگ اطلاعاتی داری خوشحال میشم راهنماییم کنی دیگ چکار کنم.تازگیا یکم منافذ باز هم پیدا شده کنار بینیم نزدیک گونه.

خانومای عزی. کلاژن سازطبیعی که پرسیدین من فقط روغن تخم کتان میزنم ویک بوتاکس طبیعی هست به شرط اینکه ازمن خریدکنید چون برای عطاری وبیرون پارافین وناخالصی داره اماروغن ماهالص وکمپرس سردهست ۰۹۳۰۵۳۲۰۴۱۱

سلام عزیزم من پنج سال خرج پوستم کردم انقدر دکتر رفتم و پول خرج کردم لک صورتم نرفت.لیزر میرفتم لک صورتم میرفت ولی نمی‌رفتم لک برمیگشت خب مگه چقدر آدم درآمد داره تا عمر داره ماهی یه جلسه میلیونی بره لیزر.یه جور کرمهای پاکستانی معجزه شب زدم پوستم اولش خوب شد داغون و نابود شد بعداز قطعش جوش‌های بزرگی زدم که جاش چال شده بدبختی درمان ندارن توروخدا معجزه نزنید همش اشقاله.یه روز خیلی اتفاقی شماره یه خانم رو همدان پیدا کردم که کرمهاش مورد تایید وزارت بهداشت بود تحت نظر دکترا درست میشد خیلی عالی بود لک صورتمو با هزینه خیلی کم برد خدا خیرش بده به من خیلی لطف کرد منو میخام لطفش جبران کنم و یه خدمتی هم به شما عزیزان بکنم شمارشو میذارم براتون خیلی خانم خوب و منصفی بود دلش می‌سوخت ضمانت بازگشت محصول شو تا ده شب میداد.الان لک صورتم کاملا رفته کک‌و مکم رفته .وای صورتم پنج درجه سفید شده انقدر عاااااالی شدم چروکام باز شده اصلا لیفت شده صورتم.کلاچهرمو عوض کرده شاید سیاه بودم انقد تغییر کردم خدا شاهده بگم باورتون نمیشه فقط میگم خدا خیرش بده به حق علی چون دنبال سود نبود الان دوساله لک صورتم برنگشته ولی یکی دو درجه نسبت به اون موقع که کرمو هر شب میزدم تیره شده ها ولی برنگشته به حالت قبلش.منم چون خیلی عذاب روحی کشیدم بخاطر پوستم حرف شنیدم...دوست دارم بگم اطلاع رسانی بشه توروخدا به هرکسی برای کرم اعتماد نکنید مخصوصا الان که کرم دست‌ساز زیاده.این خانم من کارشه دیدم معتبره اینم شمارش09026744639

از همدان ارسال میکرد اونموقع پیج هم داره تو اینستا والا من سر در نمیارم و پیجش ندارم برید از خودش بگیرید قبل و بعد مشتریهاشو ببینید

شماهم کرم زدید نتیجه دیدید دعام کنید.دعاها در حق دیگران برآورده میشه

اینم مثل موضوعات قبلی مینویسم ایشالا بدرد کسی بخورهاولا که شل شدن پوست صورت چنتا علت داره معمولا قبل ...

عزیزم برای چروک پیشونی و خط خنده چی خوبه مصرف کنم 

محصولات ارزون و خوب برای مراقبت پوستی میتونین عنوان کنین ممنون میشم

پدرم فقیرم چون ندارمت😔برای شادی روح پدرم میشه صلوات بفرستی🙏🙏🙏

عزیزم برای چروک پیشونی و خط خنده چی خوبه مصرف کنم محصولات ارزون و خوب برای مراقبت پوستی میتونین عنوا ...

عزیزم آبرسان و مرطوب کننده خوب با قیمت مناسب بخر مثلا سیمپل ها بد نیستن . تو روتینت رتینول استفاده کن به مرور تاثیر خوبی میذاره برات
رتینول و اوردینری بخر