2777
2789
عنوان

صدا و کیپ شدن گوش

7058 بازدید | 10 پست

سلام من یه هفته س که گوشم کیپ شده.چند روز پیش رفتم دکتر ازم نوار گوش گرفت و گفت از استرسه بیشتر.بعد برام قرص پردنیزولون 5 روزی 2تا و آکتوسرک 8روزی3تا نوشت.از وقتی رفتم دکتر استرسم شدید شد. فکر کردم میگه باید شست و شو بدم ولی گفت عفونت نداره.بنطرتون بخورم این داروها رو؟ از وقتی از دکتر برگشتم صدایی مثل صدای نویز میاد تو گوشم.کسی راهنمایی داره ممنون میشم 

بابام نزدیک یه ساله مث خودته اما دکتر نمیره

هر وقت تونستی به 1-دین 2-نوع پوشش 3-شیوه زندگی 4-علاقه افراد 5-گرایشات آدما (احترام)‌ ‌بزاری اون وقت یه آدم با شعوری و لایق رفتار خوب🌱 ‌ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پارسال گوشم کیپ شد  مجبور شدم شستشو بدم خیلی پشیمونم گوشام حساس شدن من جرم داشت ولی عفونت ندا ...

گوشای منم به صدا حساس شدن تلفن طولانی مدت نمیتونم صحبت کنم هندزفری هم اصلا نمیتونم بزارم هدست مدت کم از داخل درد میگیره

من کرونا گرفتم بعد یه حساسیت گوش شد و بعدم گوش درد بد خیلیم رفتم دکتر برای دردش دلیلی پیدا نکردن😑

گوشای منم به صدا حساس شدن تلفن طولانی مدت نمیتونم صحبت کنم هندزفری هم اصلا نمیتونم بزارم هدست مدت کم ...

دقیفا من هم قبل این که اینطوری بشه یه مدته به صدا حساس شدم.مثلا اگه کسی بلند حرف میزد یا در رو محکم ببنده.بچه همسایه مون که جیغ میکشید.

دقیفا من هم قبل این که اینطوری بشه یه مدته به صدا حساس شدم.مثلا اگه کسی بلند حرف میزد یا در رو محکم ...

من در حالت عادی خوبم ولی تلفن و هندزفری که استفاده کنم از داخل درد میگیره کنی که قبلنا ۳ ۴ ساعت هنذفری میذاشتم 

هر دکتری رفتم بهم گفتن جرم گوشت زیاد شده خب نمیشه هر ماه شست و شو انجام داد! 

من در حالت عادی خوبم ولی تلفن و هندزفری که استفاده کنم از داخل درد میگیره کنی که قبلنا ۳ ۴ ساعت هنذف ...

میگن شست و شو  زیاد خوب نیست.بنظرم بهتره دیگه از هندزفری استفاده نکنین.من هم قبلا خیلی استفاده میکردم ولی الان 8ماهه که استفاده نمیکنم