2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خخخخخ ایشالله میپوشی بپوش توخونه چرخ بزن🤣🤣

😂😂😂😂😂😂🤣

امسال اولین باره زیادخریدکردم ولی متاسفانه جو هوایاری نمیکنه😀

❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍
😂😂😂😂😂😂🤣 امسال اولین باره زیادخریدکردم ولی متاسفانه جو هوایاری نمیکنه😀

پس بگو دیگه این هوا اینجور میکنه از چیه از اینه که شما امسال زیاد خرید کردی مارم خونه نشین کردی😂😂😂

دوروز بود هوا خیلی سرد بود امروز عاالی بود تهرانم

بی عشق سر مکن که دلت پیر می شود❤ᥬ🥰᭄ ᥬ😍᭄ ‏ﷺ،،💖ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ 💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺ 💖ﷺﷺ 💖ﷺ 💖
عه پس چرا اینجا همش برف میاد مگه میشه بقول نقی مگه داریم عیدبرف بباره😶

😁چون شهر شما کوهستانیه ولی کاش برفم ب موقع بیاد بهار هوا خنک بشه 

بی عشق سر مکن که دلت پیر می شود❤ᥬ🥰᭄ ᥬ😍᭄ ‏ﷺ،،💖ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ 💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺ 💖ﷺﷺ 💖ﷺ 💖
😁چون شهر شما کوهستانیه ولی کاش برفم ب موقع بیاد بهار هوا خنک بشه 

اره دیگه 

ولی امسال زمستونم خوب بارید

اما الان وقت برف نیس که نمیشه از خونه بیرون رف انگار وسط زمستونیم

اره دیگه  ولی امسال زمستونم خوب بارید اما الان وقت برف نیس که نمیشه از خونه بیرون رف انگار وس ...

خدارو شکر ، در عوض تابستون خنکی دارین❤