2777
2789

خانواده من شهر دیگه ایی هستن من به شوهرم گفته بودم دوسال کرونا بوده امسال عید بریم خونه مادرم اینا چند روز اول براعید دیدنی قرار هم بود بریم شیفتی هستن حتی خیلی سعی کرد جابجا کنه نشد آخه باید دوم عید میرفت سرکار گفت شما رو میزارم اگه نشد و خلاصه که ما کلی خرید کردیم خیلی زیااد همه چی گرفتیم کارهامونو کردیم شیفت شوهرم جابجا شد اما دوباره زنگ زدن که نه مثل روال قبله من کلی ناراحت شدم شوهرم گفت یه کاریش میکنم یعنی خیلی به فکر بود رفتیم خونه مادر شوهرم گفتیم شاید بریم گفت کجا میرین وایسین اونا بیان اینقدر خرج کردین شوهرم گفت حالا معلومم نیستاااا منم گفتم عیده هم ما میریم هم اونا میان 

بعد اومدیم فرداش شوهرم گفت نریم شیفتم درست نیس فلانه خلاصه دعوا شد عصر دوباره راضی شد گفت میریم عیب نداره اما باز دیروز شیفت بوده زنگ زده که نریم امروزم همه اش عصبانیه و دعوا داره منم به مامانم اینا گفتم نمیاییم دیدن ناراحتم گفتن ما میایم متم گفتم کج خلقی نکنم دم سال تحویل  به شوهرم میگم بریم خرید حالا که نمیریم شرو کرده بد اخلاقی اصلا نمیدونم تمام بدخلقیاش اونده جلو چشمم منم تصمیم گرفتم  با مامانم اینا برم و بهش بگم اخلاقشو درست کنه   من تا حالا قهر نکردم برم انگار شوهرم پررو شده اینکه به خاطر حرف مادرش میگه نریم اینکه عصبانی رفتار میکنه من کوتاه بیام همیشه خیلی ناراحتم کرده حس بدی دارم تصمیمم درسته بنطرتون برم و بخوام اصلاح کنه خودشو نخواست هم جداشیم نمیشه که من تا عمر دارم سر هر بار رفتن مشاجره کنیم یا هر مناسبتی یه بچه هم دارم اینقدر بد رفتاری میکنه دلم واسه بچم میسوزه وگرنه عیدو زهدمار خودم خودش میکردم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا که دم عیدی بخدا بخدا فشار روی اقایون زیاده سعی کنید خانومی کنید این تایمو دوما شما کارتون فوق العاده اشتباهه که از برنامه هاتون پیش خانواده همسر میگید و دراخر به همسرت بگو هرجور با خانوادم رفتار کردی با خانوادت رفتار میکنم

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡
بنظرم که یکم خودتو کنترل کن  با نرمی و ناز و ادا بگو بهش  سخت نگیر یکم بهش خودشم گیج شده

خب بهش گفتم دم عیدی قهر نباشیم ولش کن حالا که نرفتیم بریم خریدای خونمون 

دوباره عصبی میشه از اونورم بهش میگم تو بخاطر من بیا ما کل سال دوسه روزه میدیم میایم حالاهم مثل تمام سال بهونه میاره و دعوا میکنه از فک و فامیلم ایراد میگیره میگه مگه ندیده اوناییم بریم 

میگم عیده همینه میگم خودم بعدش میرم میگه نه ول کن 

عزیزدل من زندگی که حرف یک روز و دو روز و این عید و سال بعد نیست که با قهر و جدایی ختم بشه،

بچه و خانواده شما هم بشدت از هر نوع درگیری آسیب می بینند و مطمئن باشید پشیمون میشین اینقدر که برخورد تند تبعات داره.

با کمی نرمی و ملایمت و ارامش حلش کنید، درسته که نباید همیشه کوتاه بیایید ولی لازمه که با سیاست حرف تون رو پیش ببرید نه دعوا و درگیری و اختلاف

زمانی رو که در این وب سایت صرف تعاملات اجتماعی می کنم، زکات دانش و تجربه ای هست که در طول سال ها جمع آوری کردم و امیدوارم برای دیگران مفید باشه.        امیدوار هستم و توکلم به خداوند هست که صحبت نسنجیده ای نکنم که باعث آزرده شدن کسی بشه و اگر خدای نکرده چنین حرفی زدم، بدونید که هدفمند و آگاهانه نبوده و من رو به بزرگواری خودتون ببخشید.            لطفا اگر کامنت من برای شما مفید هست، برای ظهور حضرت صاحب الامر (عج)، شادی روح مادرم و سلامتی دخترکم یک صلوات مرحمت بفرمایید.
اولا که دم عیدی بخدا بخدا فشار روی اقایون زیاده سعی کنید خانومی کنید این تایمو دوما شما کارتون فوق ا ...

نگفته بودیم مادرشوهرم گفت میخواد موهاشو رنگ کنم شوهرم گفت زودتر میخوایم بریم ما اونم این حرفا زد وگرنه خودمم فهمیدم هیچ وقت نباید برناممو بگم بهش کلا برای رفتن من خونه مامانم اکثرا با دعوا و دلخوریه گاهی یهو میگه پاشید بریم بعد یه بار میگم بریم دعوا راه میندازه دم دمی مزاجیش عصبیم کرده

نگفته بودیم مادرشوهرم گفت میخواد موهاشو رنگ کنم شوهرم گفت زودتر میخوایم بریم ما اونم این حرفا زد وگر ...

خب توهم نرو خونه مامانش

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡
خوب مادرشوهرت که بد نگفته ... گفته کلی خرید کردید 

خب ما دوروز میرفتیم می اومدیم خریدامون نمیگندید که اونام می اومدن بعد شوهر من خودشو به اب و آتیش میزد مارو ببره میگفت نشد میزارمتون و میام بعد با اونا بیایین بعد یهو بگه نریم اونم با دعوا و عصبانیت زور داره والا

خب توهم نرو خونه مامانش

فوق العاده بد اخلاقه رو این مورد ببین مامانش دائم خونه ما باشه خوب و خوش کوچکترین چیزی پیش بیاد بزرگش میکنه و میگه اره منم با خانواده تو فدان رفتارو میکنم اما اگه ما از این حرفا بزنم عصبی میشه و دیگه هر چی از دهنش دربیاد میگه و ...بی منطقترین ادم دنیا میشه