2777
2789
عنوان

مهربونا کمکم کنین

304 بازدید | 82 پست

سلام.من ۱۳سالمه و عاشق مامانم ولی چندروز پیش فهمیدم مامانم داره ازدواج میکنه.ظاهرا قبلا به جز بابام با سه نفر رابطه داشته و الان داره با یکیشون ازدواج میکنه.البته اینم بگم بابامم قبلا با یکی رابطه داشته.

دیگه هیچی واسم مهم نیس...

۱۳ ساله تو سایت صبر

پربازدیدی امشب

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میشه لطفا کمکم کنین.

چه کمکی

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
بگین چی کار کنم.بهش بگم اینو میدونم؟

بچه دخالت نکن

مگه طلاق گرفتن ک بخوان ازدواج کنن😐 ۱۳ سالته اینجا چیکار میکنی😐

نه طلاق نگرفتن.بعدشم من افسردگی هاد دارم ولی کسی محلم نمیزاره گفتم بیام توی نی نی سایت حد اقل چند نفر کمکم کنن

نه طلاق نگرفتن.بعدشم من افسردگی هاد دارم ولی کسی محلم نمیزاره گفتم بیام توی نی نی سایت حد اقل چند نف ...

اخییی

چرا افسردگی داری

چرا محلت نمیزارن چ مشکلی باهات دارن مگه

اخییی چرا افسردگی داری چرا محلت نمیزارن چ مشکلی باهات دارن مگه

نمیدونم بخدا همش اذیتم میکنم نه سر گرمی دارم نه هیچی هر کاری می کنم میگن برو سر درس و مشقت یا برو کارای خونه رو بکن ختی گوشیمو ازم میگیرن