2777
2789
عنوان

مهربونا کمکم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 82 پست
عزیزم چه کمکی میتونم بهت بکنم؟ به مامانت با ارامش بگو که فهمیدی خیانت میکنه  بگو مامان من فهم ...

هیچی از دست هیچکس بر نمیاد به جز مامان بابام کخ میتونن دارو بگیرن که نمیگیرن.

و اینکه مامانم اهل قانون جذب و ایناست یه شب داشت ارزوشو مینوشت که حواسش نبود روی کابینت جا گذاشت و رفت منم نمیدونستم چیه خوندمش دیدم روش نوشته ارزوم تینه که رابطم با عشقم امیر علی عالی شه و باهاش بتونم یخ زودی ازدواج کنم.

واینکه منمامانمو میشناسم اگه بفهمه رازش لو رفته میکشتم.چون وقتی بچه بودم میخواست خفم کنه مامان جونم نذاشت بعدشم خواست بندازتم پایین مامان جونم نذاشت.و تناه گناهم این بود که زیاد گریه کردم میخواست بکشتم

دیگه هیچی واسم مهم نیس...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی از دست هیچکس بر نمیاد به جز مامان بابام کخ میتونن دارو بگیرن که نمیگیرن. و اینکه مامانم اهل قا ...

عزیزم با دارو فقط بدنت عادت میکنه توی این سن کم

دارو هیچ کاری نمیتونه برات انجام بده

فقط بدنت وابسته میشه وقتی نخوری حالت بد میشه

تنها فرق خیانتشون اینکه بابام نمیدونه مامانم داره خیانت میکنم ولی مامانم میدونه بابام داره خیانت میک ...

مامانت میدونه و هیچی نمیگه؟ میدونی بابات باکی داره به مامانت خیانت میکنه؟

خب باشه دارو نگیرن.میتونن دقم ندن .

قربونت بشم از این به بعد برای خودت ی برنامه ریزی ای‌ بکن ۱۰ تا کار توی کاغذ بنویس بزن به دیوار اتاقت بعدش دونه دونه اونارو انجام بده 

به خانوادتم اهمیت نده 

باشه عزیزم؟