2777
2789

https://s6.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۲۰۳۱۹-۱۰۵۹۰۷_firefox_q1t4.jpg

خودم این لباس به اضافه ی وست سرخابی و یه مانتو طوسی ساده

شماها چی گرفتید

هرگوشه از این حصار ، صد بیژن آزاده در بند است ، خون سیاوش جوان در ساغر افراسیاب پیر می‌جوشد،  خونی که با هر قطره اش ، صد صبح در پیوند است...🥀#علیه_فراموشی                                  #یوسف_قبادی #سگارو

دوتا مانتو دوختم .شلوار لی.کتونی.لگ.روسری.شال.لباس.خونه ای.شلوار راحتی.ست لباس زیر رژ.مدادابرو.شمع ...

بسلامتی

هرگوشه از این حصار ، صد بیژن آزاده در بند است ، خون سیاوش جوان در ساغر افراسیاب پیر می‌جوشد،  خونی که با هر قطره اش ، صد صبح در پیوند است...🥀#علیه_فراموشی                                  #یوسف_قبادی #سگارو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این مانتوی منه.البته با یه شال سفید یاسی و کفش سفید یاسی و شلوار آبی آسمانی دما گشاد😁چطوره؟

خیلی قشنگه مبارک باشه لباس من چطوره

من نوزده سالمه ولی هیکلیم 😁چطوره؟

خیلی قشنگه . لباس من چطوره

خیلی قشنگه مبارک باشه لباس من چطوره

عالی😍منم میخاستم ازین بخرم ولی چون لاغرم بهم نمیاد😬😂

ش‍‌اي‍‌د ت‍‌و زن‍‌دگي‍‌ت م‍‌يلي‍‌ون‌ه‍‌ا آدم ب‍‌ب‍‌ي‍نى،ام‍‌ا ف‍‌ق‍‌ط ي‍‌كى از اون‍‌ا م‍‌يت‍‌ونہ‌ ق‍‌لبت‍‌و ب‍‌لرزونہ‌:)
من نوزده سالمه ولی هیکلیم 😁چطوره؟

خیلی قشنگه مبارکت باشه😍

ش‍‌اي‍‌د ت‍‌و زن‍‌دگي‍‌ت م‍‌يلي‍‌ون‌ه‍‌ا آدم ب‍‌ب‍‌ي‍نى،ام‍‌ا ف‍‌ق‍‌ط ي‍‌كى از اون‍‌ا م‍‌يت‍‌ونہ‌ ق‍‌لبت‍‌و ب‍‌لرزونہ‌:)