2777
2789
عنوان

خدایا شکرت بی بی چکم مثبت شد😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 35 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول برو ازمایش بده

ی کیک کوچیک سفارش بده

بعدم خودتو خوشگل کن لحظه تحویل سال بیار خبرو بده بهش

یـہ تـ‌ار مـ‌وش کہ سهلہ...!••͜فکـ‌رشـ‌م بہ کـسـے نـ‌مـ‌یـ‌دم!♡
مرسی عزیز دلممممم

😘😘😍😍

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-
من میگم برو آزمایش  بعد جواب مثبت و بی بی چک  یه لباس سرهمی نوزاد با جوراب  خوشگل بخ ...

اخه من تو شهر غریبم بخوام هرجا برم باید باخودش برم

تنهایی نمیتونم

الانم که دیگه میخوره به تعطیلات

ممنونم گلم

برام دعا کن این لحظه  کلی غذا درست کن و خوسگل کن خودتو و ناز بعدش یه بادکنک بخر بزار تو شکمت پ ...

عزیزدلم

حتما

ان شاللع همه به حاجتشون برسن

اشکم همینجوری میاد

این حالو برای همه آرزو مندا میخوام

اره تواین فکرم کیک بپزم

اخه من تو شهر غریبم بخوام هرجا برم باید باخودش برم تنهایی نمیتونم الانم که دیگه میخوره به تعطیلات ...

ااا نمیدونستم 

میتونی بی بی چک بزاری کشوی لباسی کنارش روی یه برگه خودت بنویسی کشو رو باز کرد ببینه😁

زن بودن حس خوبیه وقتی که لباس نو میخری و حتما دوتا قر میدی به خودت میگی چقده قشنگم  زن بودن حس خوبیه وقتی که عصبانی هستی با  پاک کردن لاکت یا بهم ریختن اتاقت اروم میشی زن بودن حس خوبیه وقتی  که دلت گرفته گریه میکنی تا اروم بشی  به زن بودنت بانو بودنت افتخار کن بانوی اریایی🤗❤سوال درباره منابع و کنکور تجربی داشتی در خدمتم با کمال میل جواب میدم و کمکت میکنم تا موفق باشی 😍معجزه خدارو دیدم وقتی تنها بودم و تنها و کسی نبود🥺💔ملکا ذکر تو گویم که تو پاک و خدایی نروم جز به همان ره که تو هم راهنمایی😔🖤خداجونم دست همه بانوهای منظومه شمسی بگیر نزار تنها باشن نزار اشک بریزن تو تنهایی بیا کنارشون دستت بزار روی شونش بگو من هستم دخترکم اشک چرا🥺💔
خداروشکر.خیلی خوشحال شدم.دیگه هم نگران نباش چون دوتا خط پر رنگ افتاد شک کردن نداره اصلا.اخرین روز سا ...

اره امسال سال خوبی برام‌نبود

خوشحالم که خوب تموم شد

اره دوتا خط پر رنگ پر رنگ

اول برو ازمایش بده ی کیک کوچیک سفارش بده بعدم خودتو خوشگل کن لحظه تحویل سال بیار خبرو بده بهش

لحظه تحویل سال فرداس

من‌تا اونموقع طاقت نمیارم

دلم‌میخواد امروز که از سرکار اومد بهش بگم