2777
2789
عنوان

موهای کمم مانع ازدواجم داره میشه .........بیاین تروقران

| مشاهده متن کامل بحث + 1193 بازدید | 96 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تو بدنت کمبود ویتامین داره

اونا رو حل بکنی موهات پر میشه

یکم هزینه کنی اون کمبودها برطرف بشه حتی با قرص ارزون ایرانی هم میتونی بعدش ادامه بدی

فقط اون هزینه اولیه رو باید بکنی

حتما برو دکتر خون

دکتر معمولی و دکتر پوست و مو نرو

دکتر خون برو ببین چه کمبودهایی داری

هنوز دیر نیست / هنوز صبر من به قامت بلند آرزوست / عزیز هم زبان / تو در کدام کهکشان نشسته‌ای؟
واقعا اخه الان ظاهر مهمه اونی ک ظاهر براش مهم نی شانس اورده

بله میدونم عزیزم! الان اکثر آدما دنبال پول و ظاهرن! ولی ذات آدما یه چیز دیگست،فقط لازمه به موقع و با آدمه درستش ازدواج کنن!ممکنه یکی برای شما حاضر نباشه همسر خوبی باشه ولی واسه یکی دیگه تمام عمرشو عاشقانه کنارش سر کنه! ممکنه یکی ظاهربین ترین آدم دنیا باشه ولی وقتی شما کنارش قرار گرفتین ۱۸۰ درجه تغییر کنه!

یه آقایی بود،همیشه میگفت: زن من سایز کمرش باید ۳۴ باشه،نهااااااایتا ۳۸ باشه،باید سفید باشه،باید قدش کوچولو باشه که تو بغلی باشه،باید بدنش فلان باشه!فکر می‌کنی عاشق کی شد؟عاشق یه‌خانومی شد که یه بچه هفت ساله داشت،رنگ پوستش تیره بود،قدش بلند بود،سایز کمرش۴۲ بود،بخاطر زایمانش پوست شکمش آویزون بود!

تا آخرین لحظه ای که زندگی می‌کردن از زنش سیر نشد!

البته منظور من این نیست که طرفتون از همون اول اینجوری عاشقتون باشه

دعا کنید سال دیگه همین موقع منو همسرم به رهایی رسیده باشیم
ولی خدایی الان ب جز اخلاق ظاهرم خیلی مهم شده!!! حس میکنم ۹۰ درصد ظاهره

آره والا،ولی نمیدونم چرا وقتی میخوان طلاق بگیرن بهونشون اخلاق طرفه🤦🏼‍♀️

دعا کنید سال دیگه همین موقع منو همسرم به رهایی رسیده باشیم