2777
2789
عنوان

تاپیک های مزخرف

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 38 پست
🤣🤣والا تاپیک من فقط درمورد درسو دانشگاس اتفاقیم تو زندگیم بیفته از کسی اینجا راهنمایی نمیگیرم چون ...

فقط میخواد بجنگه با حرف. سعی نمیکنه گوش بده یذره تحلیل کنه حرفو بعد حرف بزنه. فقط بجنگه راحت میخوابه

سفسطه چ معنی میده وقتی ک اولین تاپیک خودتونم خیانت هست؟این تاپیکا زیاده چون تو جامعه مردم درگیر این ...

خانم شما اصلا نیستید تو باغ

نمیخوای هم یذره گوش کنی ببینی طرف مقابلت چی میگه. ففط میخوای مخالفت کنی. 

بله شما درست میگید. حرف دیگه‌ای با شما نیست. خدافظ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانم شما اصلا نیستید تو باغ نمیخوای هم یذره گوش کنی ببینی طرف مقابلت چی میگه. ففط میخوای مخالفت کنی ...

و ب این کار شما میگن مغالطه..شما تاپیک خیانت میزنی دلیلش موجهه و دیگران بزنن میشه مزخرف🙃

و ب این کار شما میگن مغالطه..شما تاپیک خیانت میزنی دلیلش موجهه و دیگران بزنن میشه مزخرف🙃

گفتم با شما حرفی نیست دیگه. میتونید ازاینجا برید. نمون بحث کن. برو. کسی که باید متوجه حرف من بشه میشه. 

گفتم با شما حرفی نیست دیگه. میتونید ازاینجا برید. نمون بحث کن. برو. کسی که باید متوجه حرف من بشه میش ...

بزارحداقل ماهگرد کاربریت بشه بعد دور بردار..اره خیلیا متوجه شدن از کامنتها مشخصه کاملا😊شبخوش

بزارحداقل ماهگرد کاربریت بشه بعد دور بردار..اره خیلیا متوجه شدن از کامنتها مشخصه کاملا😊شبخوش

الان شما دوو ساله اینجایید حق آب و گل داری یعنی؟ 😂 سند بگم بیارن بزنن به نامت؟ تو دنیای واقعی که کسی نشدی. حداقل اینجا واسه خودت بتازون

الان شما دوو ساله اینجایید حق آب و گل داری یعنی؟ 😂 سند بگم بیارن بزنن به نامت؟ تو دنیای واقعی که کس ...

حداقلش اینه ک مثل شما اوج نگرفتم تز بدم🙃شما ک تو ناسا هستی پله های ترقی رو خرب تی کشیدی😂

حداقلش اینه ک مثل شما اوج نگرفتم تز بدم🙃شما ک تو ناسا هستی پله های ترقی رو خرب تی کشیدی😂

چرا سر جنگ داری وافعا؟ چرا فکر میکنی حتما باید دعوا کنی چون یه نفر نظرش مخالف شماست؟ دعوا و بحث کردن فقط اعصاب خوده آدمو خورد میکنه و هیچ نتیجه‌ای هم نمیده. بیخیال دعوا و یکی به دو کردن بابا