2777
2789
عنوان

تاپیک های مزخرف

297 بازدید | 38 پست

نی‌نی سایت شده کتک و خیانت و کودک‌همسری، 

خودتون خسته نشدید از این بحثا؟ 

نمیخواید تمومش کنید این موضوعاتو؟ 

جالبیش اینجاس زنشو کتک میزنه بعد زنه میاد تاپیک میزنه کتک خوردم ولی دوسش دارم. یکی نیست بش بگه حالت خوبه؟ نمیخوای بری روانپزشک؟ 

واقعا جو اینجارو یه عده ریختن به هم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی هزینه ی روانشناس انقدر بالاست

و

وقتی روانشناس خوب انقدر کمه

نتیجش میشه سلامت روانی خیلی خیلی خیلی پایین

مامانِ آبان😍🥰🤍🐥 دانشجوی دکتری💓پژوهشگر👩🏻‍🔬رشته و شغلی که از اول عاشقش بودم😊🫀کوردِ زاده‌ی تهران و در حال حاضر مسافرِ سرزمین‌های دور🎓از دغدغه‌های زنان می‌نویسم و گاهی از تجربیات شخصی✍️کتاب‌های خوب معرفی می‌کنم📚این‌جا سایت عجایب‌المخلوقاته، از وقت گذروندن این‌جا لذت می‌برم👧🏻اغلبِ مطالبی که می‌نویسم نظر و عقیده‌ی شخصیم هستن✒️

اینو ول کن همش پر شده از یه لحظه بیاید توروخدا بعد میری نوشته برای سلامتیم ۱۰تاصلوات بفرستید یا تاپیک زده برام یاسین بخونید من خودم صلواتو میفرستم یا دعا میکنم اما هی هی هی 

وقتی هزینه ی روانشناس انقدر بالاست و وقتی روانشناس خوب انقدر کمه نتیجش میشه سلامت روانی خیلی خیلی ...

باور کن هزینه روانشناس اونقدرا زیاد نیست. چیزی نیست از عهدش بر نیان. فقط فکر میکنن دیوونه ها میرن روانشناس. 

اینو ول کن همش پر شده از یه لحظه بیاید توروخدا بعد میری نوشته برای سلامتیم ۱۰تاصلوات بفرستید یا تاپی ...

چهل نفر دعا کنید حاجت‌روا بشم😐😐😐😐🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

باور کن هزینه روانشناس اونقدرا زیاد نیست. چیزی نیست از عهدش بر نیان. فقط فکر میکنن دیوونه ها میرن رو ...

بله این دیدگاه هم هست که خیلیا فکر میکنن دیونه ها میرن پیش روانشناس

خیلی مونده تا فرهنگش جا بیفته

مامانِ آبان😍🥰🤍🐥 دانشجوی دکتری💓پژوهشگر👩🏻‍🔬رشته و شغلی که از اول عاشقش بودم😊🫀کوردِ زاده‌ی تهران و در حال حاضر مسافرِ سرزمین‌های دور🎓از دغدغه‌های زنان می‌نویسم و گاهی از تجربیات شخصی✍️کتاب‌های خوب معرفی می‌کنم📚این‌جا سایت عجایب‌المخلوقاته، از وقت گذروندن این‌جا لذت می‌برم👧🏻اغلبِ مطالبی که می‌نویسم نظر و عقیده‌ی شخصیم هستن✒️