2777
2789
عنوان

بچه ها یه سوال

237 بازدید | 19 پست

من با یکی ( پسر) به مدت یک سال دوست بودم اونم پیام و تلفنی. ایشون مدت یک سال با ادب و با محبت بود میگفت از من خوشش اومده و قصدش ازدواجه و حرفای محبت آمیز. ولی یه شب یه دفعه گفت که به ایندمون امیدی نداره و میخواد تموم کنه. من واقعا هنگ کردم

نمیدونم چی شد؟ واقعا خیلی ابراز علاقه میکردو اصرار به بیرون رفتن هم داشت اما من چون بهش اعتماد نداشتم( من دخترم) نرفتم

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری

میشه نظراتتون رو بگید. چرا یدفعه گفت منو نمیخواد و نمیتونه با من ازدواج کنه 

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دید داره تو ناز می‌کنی رفت سراغ یکی دیگه

خدایا شکرت 😘 بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ

باید بزاری تلاش کنه

خانم مبارکی میگه

پیج خاتم مریم مبارکی رو فالو کن لایو میزاره توضیح میده

اخطار🚫                                                                                            با شماره مادربزرگم وارد شدم دیگه تعلیق نکنید🔪

یکی ملاقات حضوریشوپیداکرده ،مشخصه نتونسته ازت سوءاستفاده کنه داره بهانه میاره ولت کنه ، دمت گرم دخترکه فریبشونخوردی بری باهاش ،یکسال نقش عاشق رو بازی کرده ،مدکرجماعت 95درصدهمینن ..یهووقتی ازنقش عاشقی بدون استفاده روبازی کنن خسته میشن وچهره واقعیشونشون میدن که اکثرا کات میکنن

انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی  نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه
عزت نفس نداره

چه ربطی داره؟

چه ربطی داره؟

خانم مریم مبارکی چند روز پیش لایو گذاشت مفصل توضیح داد چه ربطی داره

اخطار🚫                                                                                            با شماره مادربزرگم وارد شدم دیگه تعلیق نکنید🔪
یکی ملاقات حضوریشوپیداکرده ،مشخصه نتونسته ازت سوءاستفاده کنه داره بهانه میاره ولت کنه ، دمت گرم دختر ...

جدی؟ اخه من ازش خوشم اومده بود😔

خانم مریم مبارکی چند روز پیش لایو گذاشت مفصل توضیح داد چه ربطی داره

من واقعا گریه کردم وقتی کات کرد. چون من دلبسته بودم

یکی ملاقات حضوریشوپیداکرده ،مشخصه نتونسته ازت سوءاستفاده کنه داره بهانه میاره ولت کنه ، دمت گرم دختر ...

میدونی یک سال ابراز علاقه کرد منم باورش کردم. بعد یه شب یدفعه گفت تموم کنیم. من واقعا حالم بد شد . نمیدونستم چی بگم چیکار کنم. اگه منو دوست نداشت پس چطوری اونقدر ابراز علاقه؟ موقع کات کردن تلفنی حرف زدیمومن گریه میکردم اون با بیخیالی قلیون میکشید

جدی؟ اخه من ازش خوشم اومده بود😔

اره عزیزم ،هرکدومشون یه روش دارن برای فریب وسوءاستفاده ،،پسریکه واقعایه دخترروبخوادفقط رسمی اقدام میکنه یاحدالقل تاسه ماه برای شناخت سطحی جدی حرف میزنه واقدام میکنه   چون میترسه خواستگاربهتری پیدابشه ودخترموردعلاقه شوازدست بده ،غیراین میخوای برات ثابت بشه راست میگه یانه ،ازش بخواه بیادباخانواده اش خواستگاری ،صدهابهانه جورمیکنه ویااصلااجازه نده انگشتتم لمس کنه  وبفهمه دخترسفت وسختی هستی که نمیتونه ازت استفاده جسمی وحتی مالی کنه زودترولت میکنه ومیره،ولی عاشق واقعی برعکسه ،خوشحالم میشه که نجابت داری وب انتخابش مطمئن ترمیشه 

انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی  نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه
اره عزیزم ،هرکدومشون یه روش دارن برای فریب وسوءاستفاده ،،پسریکه واقعایه دخترروبخوادفقط رسمی اقدام می ...

اون اصلا نمیزاشت کسی درجریان رابطمون باشه. فقط یه بار گفت عکس منو به ابجیش نشون داده ، اونم ۲ روز بعد کات کرد. نمیدونم واقعا نشون داده بود یا نه

میدونی یک سال ابراز علاقه کرد منم باورش کردم. بعد یه شب یدفعه گفت تموم کنیم. من واقعا حالم بد شد . ن ...

الهی من بمیرم برای دخترای ساده دل وزودباورای احساساتی مثل توعزیزم