2777
2789
عنوان

چجوری بفهمم خسیسه یا نه؟؟

145 بازدید | 16 پست

فعلا امکانش نیست بیرون بریم تا ببینم رفتارشو

به نظرتون خوبه برای اینکه بفهمم خسیسه یا نه بگم همین الان یه شارژ ۳۰ تومنی برام بزنه و بهش بگم فردا پولو میزنم به حسابت؟

یا چه راهی پیشنهاد میکنید؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خسیس نیستم ولی اینو بهم بگن میگم طرف چقد عزت نفسش پایینه و براش نمیزنم

ما را که تو منظوری خاطر نرود جایی❤💍/بعد از کارشناسی میخوام به دلایل شخصی مجدد کنکور بدم.لطفا به تاپیکام گیر ندین😘/من فقط تو شبکه های اجتماعی اجتماعیم✋
خب طرف کیه؟ رل تازه دوست شدین  خاستگاره برا اشنایی

رله

تقریبا ۷-۸ ماهه دوست شدیم ولی خب چیزی تا الان برام نخریده،وضع مالیشم معمولی رو به پایینه

ولی خب یه گل چیه،اونم تا الان نخریده

خير اصلا اين راه خوب نبست شان خودتون رو مياريد پائين / ضمن اينكه ايشونم شايد فكر درستي نكنه.. سي تو ...

سی تومن چیز خاصی نیست؟😂😂😂شاید باورت نشه خسیس دیدم که برا هزار تومن کم مونده آدم بکشه

رله تقریبا ۷-۸ ماهه دوست شدیم ولی خب چیزی تا الان برام نخریده،وضع مالیشم معمولی رو به پایینه ولی خ ...

میرید بیرون مثلا گفتی گشنمه بریم یچی بخوریم؟؟؟

یا برید بیرون بره اب میوه طبیعی بخره 

یا زمستون برید اش بخورید یا لبو باقالی بخره؟؟

از این کارا نمیکنه؟

رله تقریبا ۷-۸ ماهه دوست شدیم ولی خب چیزی تا الان برام نخریده،وضع مالیشم معمولی رو به پایینه ولی خ ...

خو تو بخر بفهمون که خسیس نیستی. یه جور تاپیک ززدی انگار برا تیغ زنیه😂😂

[QUOTE=230729598]میرید بیرون مثلا گفتی گشنمه بریم یچی بخوریم؟؟؟ یا برید بیرون بره اب میوه طبیعی بخره  یا زمستو ...[/QUOTE]

تا حالا با هم بیرون نرفتیم که این رفتاراشو در نطر بگیرم

چون شهرمون خیلی کوچیکه نمیخوام باهاش دیده شم توی شهر -_-