2777
2789

من یک ساله استفاده میکنم 

آره خیلی راضی ام

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چه جوانانی ،اسماعیل، می بینی؟  چه جوانانی؛ بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...💔  

من یک ساله استفاده میکنم  آره خیلی راضی ام

نشتی نداشتی؟؟!من تازه سفارش دادم فردا میرسه .اولین بارمه نمیدونم طرز استفادش چجوریه و امکانش هست نشتی داشته باشه یا ن 

۱۸سالمه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نشتی نداشتی؟؟!من تازه سفارش دادم فردا میرسه .اولین بارمه نمیدونم طرز استفادش چجوریه و امکانش هست نشت ...

متاهلی!؟ 

خواهش میکنم برام دعا کنید 🙏🙏🤍برام سه تا صلوات بفرستید و دعا کنید کنکور قبول بشم 🙏🙏🥺وضع مالیمون درست بشه و مشکلات و غصه هام حل بشه 🤍🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

منم شنیدم خیلیی خوبه میخوام سفارش بدم اما نمیدونم خوبه یا ن 

خواهش میکنم برام دعا کنید 🙏🙏🤍برام سه تا صلوات بفرستید و دعا کنید کنکور قبول بشم 🙏🙏🥺وضع مالیمون درست بشه و مشکلات و غصه هام حل بشه 🤍🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
نشتی نداشتی؟؟!من تازه سفارش دادم فردا میرسه .اولین بارمه نمیدونم طرز استفادش چجوریه و امکانش هست نشت ...

یکی دو ماه اول یکم تو جا گذاشتنش مشکل داشتم، باید ببینی چه مدل جاگذاری مناسب بدنته

بعدش ک یاد گرفتم نه اصلا فقط روزای اول ک شدیدتره اگه بخوام برم بیرون نوار هم میذارم

ولی الان عالیه بعضی وقتا اصن یادم میره پریودم، دردمم کمتر شده

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چه جوانانی ،اسماعیل، می بینی؟  چه جوانانی؛ بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...💔  

منم شنیدم خیلیی خوبه میخوام سفارش بدم اما نمیدونم خوبه یا ن 

منم زیاد شنیدم میگن خوبه و ۱۰سال میشه استفاده کرد ازش و اینا .خیلی گشتم همه جا قیمتش ۲۵۰ب بالا بود .سفارش دادم یکی حالا بیاد استفاده کنم اگه خوب بود بهت میگم گلم .

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=6911622&slug=حقایقی-در-مورد-کاپ-قاعدگی-تجربه-شخصی&postId=222143669

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
منم زیاد شنیدم میگن خوبه و ۱۰سال میشه استفاده کرد ازش و اینا .خیلی گشتم همه جا قیمتش ۲۵۰ب بالا بود . ...

باش عزیزم مرسی 

خوبه خوبش مارک عالیش۱تومن بود دیگ منصرف شده بودم😂